29 Οκτ 2008

Θανάσης Θωμάς: "Φανταστικό να είσαι στην οικογένεια του ΑΟΠ"

Mίνι-συνέντευξη παραχώρησε στο ηλεκτρονικό περιοδικό "ARMADA" ο μέσος της ομάδας μας, Θανάσης Θωμάς. Το νούμερο 7 του Παναιγειρατικού θυμήθηκε λίγο τα παλιά, μίλησε για την αποχώρηση από την Αιγείρα καθώς και για τα ματς της Αθήνας.
Η συνέντευξη του Θανάση Θωμά:

Είσαι αρκετά χρόνια στην ομάδα και στην παρέα της Αιγείρας. Πόσο σημαντικό και όμορφο είναι για σένα αυτό το γεγονός;
Θ.Θ.: "Σίγουρα το να αποτελείς μέρος μιας οικογένειας, γιατί αυτό είναι ο ΑΟΠ, είναι κάτι το φανταστικό. Θα βοηθήσει πολύ στην πρόοδο της ομάδας όλο αυτό το δέσιμο. Είμαστε κρίκοι περασμένοι ο ένας μέσα στον άλλον".

Ποια είναι τα σημαντικότερα γεγονότα που έχεις να θυμάσαι από την καριέρα σου στον ΑΟΠ μέχρι στιγμής;
Θ.Θ.: "Θυμάμαι μόνο τα θετικά. Συνήθως ξεχνάω τα αρνητικά και τα ονόματα. Θυμάμαι τη γνωριμία μου με τα αδέρφια Μάντζους (μάλιστα ο Δημήτρης φορούσε φανέλα της Tottenham) και το Γιώργο Ντοά στο Γυμνάσιο της Αιγείρας. Εννοείται τα πρωταθλήματα, τα πρώτα μας παιχνίδια στην Αθήνα καθώς και την άριστη συνεργασία μου μέσα στο γήπεδο με τον Φίλιππο Κρεκούκια, τον Πέτρο Παπανικολάου, το Δημήτρη Κατσουρίνη και τον Αλέκο Μουκ".

Πώς θεώρησες την απόφαση της διοίκησης για αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Αιγείρας;
Θ.Θ.: "Σωστή. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Μερικοί σε αυτό το πρωτάθλημα βλέπανε φαντάσματα. Ο ΑΟΠ δεν ήταν διατεθειμένος να προβεί σε κυνήγι μαγισσών και καλά έκανε. Η διοίκηση έφερε την ομάδα στην Αθήνα και σε ένα πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα. Μπουσουλήσαμε, είπαμε τις πρώτες μας λεξούλες, περπατήσαμε, μιλήσαμε, τώρα κλωτσάμε".

Η θέση σου μέσα στο γήπεδο βλέπουμε πως τελικά είναι αυτή του ακραίου χαφ, άλλες φορές στα αριστερά και άλλες στα δεξιά. Σίγουρα οι προπονητές κρίνουν τη θέση που θα πρέπει να αγωνίζεσαι αλλά πες μας εσύ που πιστεύεις ότι αποδίδεις καλύτερα;
Θ.Θ.: "Μου αρέσουν και οι δύο θέσεις. Η καθεμία έχει την ιδιαιτερότητά της. Η δεξιά πτέρυγα μου είναι πιο οικεία καθώς είμαι δεξιοπόδαρος κυρίως. Η αριστερή είναι πρόκληση. Μπορώ να συγκλίνω και να κάνω σουτ αλλά και να βγάλω σέντρες. Είναι σαν τη γυναίκα και την ερωμένη, δεν μπορείς να διαλέξεις (γελάει)".

Τέλος, κάτι που θα ήθελες να μας πεις για το ματς με αντίπαλο τις Πυραμίδες;
Θ.Θ.: "Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη ώστε να διαμορφώσουμε μεγαλύτερη διαφορά από τους αντιπάλους μας".