24 Οκτ 2008

Συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό ματς

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις των προπονητών Δημ. Μάντζου - Γ. Ντοά και του τερματοφύλακα του Παναιγειρατικού Διονύση Μάντζου εν όψει του αυριανού ματς:
Δημήτρης Μάντζος: "Αισθάνομαι πως έχουμε φτάσει σε ένα πραγματικά κομβικό σημείο σαν ομάδα. Δεν μπορώ να μας φανταστώ πιο έτοιμους για το αυριανό ματς. Όλη αυτή την εβδομάδα μιλάω συνεχώς με όλους τους συμπαίκτες μου και πραγματικά βλέπω πολύ μαγάλη κινητοποίηση σε όλα τα παιδιά. Είμαι ευτυχισμένος και πολύ περήφανος για ό,τι έχουμε φτιάξει. Είμαστε αγχωμένοι μπροστά στο άγνωστο, ωστόσο θεωρώ πως η δύναμή μας κρύβεται στην ψυχή μας, κι είμαι σίγουρος πως αυτό θα είναι το βασικό μας όπλο και αύριο. Γενικώς έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στην τακτική αλλά και στην ψυχολογία. Θα δούμε αύριο τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Προσωπικά νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση και είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά".
Γιώργος Ντοάς: "Πραγματικά νιώθουμε ένα απίστευτο άγχος για το αυριανό ματς. Πιστεύω ότι σαν ομάδα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα, καθώς η προετοιμασία μας όλο αυτό το διάστημα πήγε μια χαρα. Σε αυτή τη συνέντευξη τύπου δε θα ήθελα να αναφερθώ σε θέματα τακτικής άλλα στη σπουδαιότητα και τη σημασία αυτού του παιχνιδιού. Ο Παναιγειρατικός γυρίζει σελίδα και ένα νέο κεφαλαίο ανοίγει. Νιώθουμε όλοι περήφανοι και ευλογημένοι που θα αποτελέσουμε μέλη αυτής της ομάδας σε αυτή την αλλαγή για την ομάδα και το σύλλογο γενικά. Δε μπορούμε να γνωρίζουμε την έκβαση ενός αγώνα και συγκεκριμένα του αυριανού. Το μοναδικό όμως που θα υποσχεθούμε είναι ότι θα πεθάνουμε για την ομάδα αυτή μέσα στο γήπεδο μηδενός εξαιρουμένου. Όποιος δε νιώθει ένα τέτοιο συναίσθημα ειδικά απο τα παλαιότερα μέλη αυτής της παρέας, αυτομάτως από μόνος του είτε δε θα προσφέρει τα αναμενόμενα, είτε ακόμα θα είναι εκτός ομάδας".
Διονύσης Μάντζος: "Εκ μέρους όλων των παικτών θα ήθελα να μεταφέρω τον ενθουσιασμό που επικρατεί σε όλους μας. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στο προπονητικό τιμ και θεωρούμε ότι αποτελούμε ένα καλό σύνολο. Το μόνο που μένει είναι να επιδείξουμε την κατάλληλη σοβαρότητα καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Καλούμε τους φίλους μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα στις χαρές και στις λύπες".