26 Οκτ 2008

Το γ' ημίχρονο του χθεσινού ματς

Ενθουσιασμός επικρατούσε αμέσως μετά τη λήξη του ματς στις τάξεις των ανθρώπων του Παναιγειρατικού. Τα χαμόγελα και τα πανηγύρια συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια καθώς κανείς δε θα μπορούσε να μη χαρεί την ιστορική αυτή μέρα για τον Παναιγειρατικό.




Δηλώσεις των παικτών:

Δημήτρης Μάντζος: "Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Απόψε δείξαμε πως έχουμε καρδιά, ψυχή και την ποδοσφαιρική αξία να κάνουμε κάτι καλό και στην Αθήνα. Δεν γνωρίζουμε τους επόμενους αντιπάλους μας και τι θα συναντήσουμε στη συνέχεια, όμως το αποψινό ματς ήταν το πρώτο δείγμα γραφής μας σε αυτό το Πρωτάθλημα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε. Δίνω συγχαρητήρια στον Παπανικολάου για το άψογο κοουτσάρισμα και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Η σημερινή μας (σ.σ. χθεσινή) νίκη ήταν η απαραίτητη τονωτική κίνηση για την αρχή της σεζόν. Το γιορτάζουμε μέχρι αύριο και απο Δευτέρα δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας για να έχουμε ανάλογη συνέχεια".

Διονύσης Μάντζος: "Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε ήδη αρχίσει να γράφουμε τη νέα ιστορία του Παναιγειρατικού. Οι στιγμές που ζήσαμε χθες ήταν πραγματικά απερίγραπτες. Νιώθω υπερήφανος που αγωνίζομαι σε αυτήν την ομάδα και που πλαισιώνομαι από αυτούς τους εξαίρετους ποδοσφαιριστές. Η μόνη μας υπόσχεση είναι ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να κάνουμε τους φίλους μας πραγματικά ευτυχισμένους".

Ζαχαρίας Σαραντουλάκης: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τη παρουσία τόσο της δικής μου όσο και της ομάδας. Ένιωθα ότι αγωνίζομαι χρόνια σε αυτή την ομάδα. Ο ενθουσιασμός είναι καλός στην αρχή αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι."

Λουκάς Λαζαρίδης: "Το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρο. Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Πρώτο παιχνίδι, μεγάλη νίκη, καλή αρχή".

Χάρης Πλούμης: "Είναι σίγουρα μια ιστορική μέρα για τον σύλλογο. Πρώτη εμφάνιση σε αθηναϊκό πρωτάθλημα συνοδευόμενη απο μια καθαρή νίκη και μια μεγάλη εμφάνιση. Ο δρόμος ειναι μακρύς, κάναμε την καλύτερη δυνατή αρχή αλλα θέλω να χαμογελάσουμε και στο τέλος. Αφιερώνουμε την νίκη σε όλη την Αιγείρα που πρέπει να είναι υπερήφανη".

Μάριος Μάντζος: "Βεβαίως σημαντική η νίκη γιατί πήραμε βαθμούς. Δεν ενθουσιαζόμαστε από μία μόνο νίκη αλλά σίγουρα ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μας και μας χαροποίησε ο τρόπος που παίξαμε".

Πέτρος Παπανικολάου: "Πιστεύω κάναμε μία πολύ καλή αρχή σήμερα (σ.σ. χθες). Στην αρχή αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στην άμυνα μας αλλά με τη πάροδο του χρόνου όλα τα παιδιά ανέβηκαν. Πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά."


Μικρά - μικρά μετά τη λήξη:

- Η κεφαλιά του Γιώργου Ντοά που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος αμυντικός πάνω στη γραμμή ήταν η τελευταία φάση της αναμέτρησης. Με το σφύριγμα της λήξης, ο στόπερ του ΑΟΠ φώναξε αστειευόμενος στον διαιτητή του αγώνα: "Μην το σταματάς. Ας το να το βάλω".

- Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ήταν ο Δημήτρης Μάντζος που ήταν έτοιμος να... πετάξει από τη χαρά του, κάνοντας τον Λουκά Λαζαρίδη να αναρωτιέται: "Τόσο πολύ χάρηκες, ρε Μάντζο;"

- Ο "bomber" του Παναιγειρατικού είχε κέφια και όρεξη για αστεία καθώς στις δηλώσεις του μετά το ματς είπε γελώντας: "Σημασία δεν έχει να κερδίζει η ομάδα, σημασία έχει να παίζω καλά εγώ".

- "Θα τη βλέπω στον ύπνο μου εκέινη τη φάση", έλεγε ο Διονύσης Μάντζος στον Άρη Μπούρα μετά τη λήξη του ματς για τη σωτήρια επέμβαση πάνω στη γραμμή με το κεφάλι. "Έλα ρε, μια φάση ήταν", απάντησε με μεγάλη δόση μετριοφροσύνης ο εξαιρετικός Big Bouras.

- Τρελαμένος και ο Μάριος Μάντζος που αγκάλιαζε όποιον συμπαίκτη του έβρισκε μπροστά του.

- Χαμόγελο... μέχρι τα αυτιά και στο πρόσωπο του Ζαχαρία Σαραντουλάκη που έλεγε συνεχώς μπράβο στους συμπαίκτες του για την πολύ καλή εμφάνιση.

- Ήρεμος, ως συνήθως, ο ηρωικός Φίλιππος Κρεκούκιας ο οποίος δεχόταν άπειρα συγχαρητήρια και περαστικά για την πληγή στο κεφάλι του.