15 Οκτ 2008

Μήνυμα Δημήτρη Μάντζου

Είναι γνωστό πως από τον περασμένο Γενάρη ο Παναιγειρατικός γύρισε σελίδα στο βιβλίο ιστορίας του. Το 2008 έφερε αλλαγές σε όλους τους τομείς και πνεύμα αισιοδοξίας σε όλους τους πραγματικούς φίλους του συλλόγου. Όσο κι αν πονά, η απόφαση για μετατόπιση της δραστηριότητας του Παναιγειρατικού από την Αιγείρα στην Αθήνα αποτελεί τη σπουδαιότερη απόφαση που έχει ποτέ ληφθεί σε αυτά τα δώδεκα χρόνια του μελανόλευκου παραμυθιού. Η Αρμάδα πλέει σε άγνωστα γι' αυτήν νερά, σε δυσκολότερες συνθήκες και με υψηλότερα εμπόδια σε σχέση με το παρελθόν. Μπροστά μας ανοίγεται ένα νέο και πρωτόγνωρο για όλους μας κεφάλαιο, με μεγάλες προσδοκίες αλλά ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις.
Έχουν γίνει σωστά βήματα, έχει αναδιοργανωθεί ο Παναιγειρατικός σε όλα τα επίπεδα, για πρώτη φορά ο σύλλογος απέκτησε δομή ενός σύγχρονου ποδοσφαιρικού κλαμπ. Αποκτήθηκαν πολλοί και σημαντικοί παίκτες. Την αξία τους επιτρέψτε μου να τη γνωρίζω εγώ και οι συνεργάτες μου καλύτερα από κάθε άλλον. Όποιος φορά τη φανέλα του ΑΟΠ την αξίζει και με το παραπάνω. Οποιαδήποτε κριτική για οποιονδήποτε από τους νέους παίκτες της ομάδας, ανεξαρτήτως από όπου προέρχονται, πρωτού ακόμα φτάσουμε καν στην έναρξη της σεζόν, τις θεωρώ κακόβουλες και καταστρεπτικές για το καλό κλίμα στο έμψυχο δυναμικό μας. Βάζω λοιπόν σήμερα ασπίδα προστασίας σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου κι επαναλαμβάνω την αμέριστη εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο και των δεκαεπτά παιδιών που συμμετέχουν στη φετινή προσπάθειά μας. Όπως ζητώ από όλους τους παίκτες μου σκληρή και συνεχή δουλειά, έτσι απαιτώ από όλους να σέβονται την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά. Είναι ευχάριστο και συγκινητικό που ακόμα και οι νεότεροι της παρέας έχουν μπει στο πνεύμα της ομάδας και ήδη αισθάνονται μέλη του Παναιγειρατικού σε τόσο σύντομο διάστημα.


Τέλος, θέλω να σημειώσω πως είδα κάτι σήμερα που με στενοχώρησε. Ο Πάνος Νικολακόπουλος, ο πιο συμπαθής για μένα πιστός οπαδός της ομάδας μας, ζήτησε συγνώμμη για την απόδοσή του στο πρόσφατο φιλικό ματς. Εγώ θέλω να του επαναλάβω πως στο ποδόσφαιρο δεν χωρούν ούτε η αλαζονεία αλλά ούτε και η ντροπή. Δε θέλω να ακούσω ξανά τη λέξη "συγνώμμη" από ποδοσφαιριστή του Παναιγειρατικού. Γνωρίζω καλύτερα από όλους πόσο πονά ο καθένας από εμάς τη φανέλα που φορά και γι' αυτό ευχαριστώ τον Πάνο για όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα αυτός και η όμορφη παρέα του από το Νέο Ηράκλειο ("Θύρα 10 Βορείων Προαστίων") και του εύχομαι να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα υγιής!