14 Οκτ 2008

Δημήτρης Μοτσάκος: "Με την ψυχή μας θα πάμε καλά"

Τα δικά του σχόλια πρόσθεσε ο 16χρονος άσος του Παναιγειρατικού, Δημήτρης Μοτσάκος σήμερα το απόγευμα στο επίσημο ιστολόγιο του πρωταθλητή Αιγείρας.

Ο νεοσμυρνιώτης μέσος, που έκανε ντεπούτο με τον Παναιγειρατικό στις 26-07-2008 στη νίκη με 6-5 επί του Αίαντα, μίλησε:

1) για το ματς του Σαββάτου:
"Μπορεί να δείξαμε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του Σαββάτου αλλά γενικά δεν τα πήγαμε και τόσο ωραία και δε μας βγήκαν όσα θέλαμε. Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι την απόδοσή μας την επιδείνωσαν πάρα πολύ οι αρκετές και βαθύτατα σημαντικές απουσίες".

2) για το πρωτάθλημα 8x8 στην Αθήνα:
"Πιστεύω πως έχουμε τα περιθώρια για μια καλή πορεία. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και σε αξία και σε χαρακτήρα. Για να μπορέσουμε όμως να τα πάμε καλά θα πρέπει να προσέξουμε τα λάθη που κάνουμε στα φιλικά παιχνίδια και κυρίως θα πρέπει να παρεβρισκόμαστε όλοι στα παιχνίδια διότι ο Παναιγειρατικός είναι μια γροθιά και αμα λείψει ένα δάχτυλο είναι ένα πρόβλημα".

3) για την ψυχή του Παναιγειρατικού:
"Βέβαια πιστεύω πως υπάρχει η ψυχή του πρωταθλητή μέσα μας. Αποδείξεις υπάρχουν πολλές όπως το πρώτο φιλικό που χάναμε με 2-7 και το γυρίσαμε και λόγω ταλέντου αλλά κυρίως λόγω ψυχής. Πιστεύω πως αυτή η νοοτροπία μας είναι ένα πολύ καλό και σημαντικό στοιχείο που θεωρώ πως θα μας οδηγήσει σε πολλές νίκες".

4) για τον τραυματισμό του Παπανικολάου:
"Είναι μεγάλη χαζομάρα να χάνεις κάποιον παίκτη σε ένα φιλικό αγώνα. Υποτείθεται παίζεις λίγο πιο ήρεμα. Ο Παπανικολάου δυστυχώς θα είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια για τον Παναιγειρατικό στο πρώτο ματς εφόσον αυτό γίνει αλλά πιστεύω πως έχουμε παίκτες με ταλέντο για να καλύψουν αυτό το κενό".

5) για τη δική του απουσία σε ενδεχόμενη πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο:
"Θα λείψω δυστυχώς από τον αγώνα εάν αυτός διεξαχθεί διότι έχω κάποιες μαθητικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψω και δε θα καταφέρω να παρεβρεθώ. Εύχομαι, σε περίπτωση που παίξουμε, καλή επιτυχία στον Παναιγειρατικό, να κερδίσει και να βάλει πολλά γκολ και γενικά να εκτονωθεί και να κάνει ένα ξέσπασμα μετά τις δύο τελευταίες ήττες στα φιλικά".

6) Έδωσε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναιγειρατικού:
"Θα ήθελα να υποσχεθώ στον κόσμο του Παναιγειρατικού ότι θα δίνω σε κάθε ματς το 101% των δυνατοτήτων μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βάζουμε γκολ, θα προσπαθήσω να δώσω πολλές ασίστ. Θα κάνω πραγματικά ό,τι περνάει από το χέρι μου. Θα 'θελα ο κόσμος να περιμένει μια πολύ καλή ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα επειδή έχουμε κάνει πολύ καλές μεταγραφές και σε συνδυασμό με τους παίκτες που υπήρχαν εξ' αρχής και με το χαρακτήρα της ομάδας υπόσχομαι ότι με τέτοιες παιχτάρες που έχουμε σίγουρα έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στην πρώτη τριάδα".