31 Οκτ 2008

Πέτρος Κατσούρης: "Δε μας φοβίζουν οι Αιγύπτιοι θεοί"

Το επίσημο ιστολόγιο του Παναιγειρατικού είχε τη χαρά να φιλοξενήσει σήμερα το ιστορικότερο πρόσωπο της αριστερής πλευράς της ομάδας, τον Πέτρο Κατσούρη σε μία από τις τελευταίες του δηλώσεις πριν αποχαιρετήσει την Αθήνα για να ξεκινήσει τη στρατιωτική του θητεία στην Κόρινθο στις 11 Νοεμβρίου. Ο "Petran" μίλησε για το προσεχές ματς με τις Πυραμίδες και το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ενώ εξέφρασε και την άποψή του για το ματς της πρεμιέρας. Τέλος, μας μίλησε και για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Συγκεκριμένα, ο άσος του ΑΟΠ είπε τα εξής:


"Ο Παναί θα κατέβει σχεδόν πλήρεις με τα περισσότερα από του τα αστέρια να αγωνιστεί το Σάββατο το απόγευμα με αντίπαλο τις Πυραμίδες. Προερχόμαστε μια μεγάλη και δυνατή νίκη επί των Bullets που τους βρήκαμε στο δρόμο μας. Πλέον, κοιτάζουμε το σαββατιάτικο ματς. Δε μας φοβίζει καμία πυραμίδα, κανένας φαραώ και κανένας αρχαίος Αιγύπτιος θεός (γελάει). Θα πάμε στο γήπεδο με όλα τα φόντα, με όλες τις δυνάμεις και το όλο το ψυχικό σθένος που έχουμε σαν Παναιγειρατικός και θα τους γκρεμίσουμε από τις πυραμίδες και πιστεύω πάμε για το 2x2".

"Το νούμερο 6 θα εμφανιστεί και πάλι στο αγωνιστικό χώρο εφόσον το αποφασίσουν οι προπονητές. Περιμένω με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι για να κάνω το ντεμπούτο μου γιατί την προηγούμενη αγωνιστική δεν αγωνίστηκα για λόγους γνωστούς. Έχω ακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα και είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα σε όποια θεση και για όσο χρόνο χρειαστεί".

"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα παιδιά μας μπήκαν δυνατά στο ματς. Κηνύγησαν τη νίκη και παθιάστηκαν για να την πάρουν. Οι Bullets άντεξαν περίπου μέχρι τα τέλη του α' ημιχρόνου, στο β' μέρος ήταν μονόλος του Παναί. Συνδυάστηκε με επιτυχία το πρώτο ματς του Παναί. Επιπλεόν, οι καινούργιες φανέλες της ομάδας είναι πολύ ωραίες, πολύ τούμπανες (γελάει) και δείχνουν ότι μπορούν να φέρουν γούρι στον φετινό Παναί. Πάμε γερά για νίκη και στο ματς με τις Πυραμίδες".

"Ακόμη είναι νωρίς να κρίνω. Σίγουρα μεσολαβεί και ο στρατός και θα ήθελα να πάρω ακόμη παιχνίδια στα πόδια μου με τη φανέλα του Παναιγειρατικού οπότε προς το παρόν όχι, δεν κρεμώ τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια για την ώρα".