9 Οκτ 2008

Ένα flashback στις μεταγραφές

Μετά από αρκετές εβδομάδες γεμάτες μεταγραφική δραστηριότητα, η αυλαία έπεσε και για τις προσθήκες στο ρόστερ του Παναιγειρατικού. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μεγάλες μεταγραφές με ουσία. Παίκτες υψηλού επιπέδου που θα βοηθήσουν σημαντικά τη "Μαύρη Αρμάδα".
Η αρχή έγινε ήδη από το καλοκαίρι καθώς στα μέσα Αυγούστου αποκτήθηκαν ο αριστερός αμυντικός Ζαχαρίας Σαραντουλάκης από την Παρτουζάν και ο κεντρικός οπισθοφύλακας Άρης Μπούρας, ενώ λίγες μέρες πριν μπει ο Σεπτέμβριος σειρά είχε ο 18χρονος Γιάννης Λάμπρου που είχε ξεχωρίσει από τα φιλικά του ΑΟΠ με τη Μικτή Νέου Ηρακλείου να πει το πολυπόθητο "ναι" στην πρόταση του Παναιγειρατικού για έναρξη συνεργασίας.
Στις 30 Αυγούστου ήρθε να κάνει πάταγο η "βόμβα" της έλευσης του Λουκά Λαζαρίδη στον πρωταθλητή Αιγείρας, ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού. Μετά από αρκετές συναντήσεις ο Λουκάς, που αγωνίζεται ως καθαρόαιμος επιθετικός, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.
Αποθεωτικό φινάλε στις προσθήκες για τον Παναιγειρατικό ήρθε να γράψει με την επιστροφή του ο Δημήτρης Κατσουρίνης για ένα χρόνο στην ομάδα της καρδιάς του.
Το επίπεδο και η δυναμικότητα του Παναιγειρατικού έχουν αυξηθεί αρκετά κι αισθητά με αυτές τις σπουδαίες μεταγραφές και μαζί με τον βασικό κορμό του ΑΟΠ θα αποτελέσουν ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο.