19 Οκτ 2008

Ο Γιώργος Ντοάς στη Θύρα 10

Τον μεγαλύτερο σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας μας, Θύρα 10 Αιγείρας επισκέφτηκε ο κεντρικός αμυντικός και προπονητής του Παναιγειρατικού Γιώργος Ντοάς. Ο άρχοντας της άμυνας της Μαύρης Αρμάδας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του συνδέσμου, να φωτογραφηθεί και να γευματίσει μαζί τους.



Ο Ντοάς δήλωσε τα εξής στους συνδεσμίτες της Θύρας 10 σχετικά με την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Αιγείρας και τη νέα πρόκληση της Αθήνας:

"Γνωρίζαμε τις δυσκολίες που θα προέκυπταν από την αποχώρηση της ομάδας από την Superleague Αιγείρας και ακολούθως τη συμμετοχή σε ενα άγνωστο προς εμάς τουρνουά στην Αθήνα. Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τί θα αντιμετωπίσουμε και αναμφίβολα οι συνεχείς αναβολές μας αγχώνουν καθώς περιμένουμε πως και πως την πρεμιέρα".


Ο άσος του ΑΟΠ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα:


"Σας θέλουμε στο πλευρό μας. Η ομάδα αυτή τόσα χρόνια βασίζεται στην θερμή υποστήριξη του κόσμου της. Σε αυτό το νέο βήμα σας θέλουμε κοντά μας. Μαζί πορευόμασταν τόσα χρόνια, μαζί και τώρα. Αν οι παίκτες είναι η ραχοκοκαλιά ενός συλλόγου, εσείς είστε η καρδιά".