8 Ιουν 2012

"Πόλεμος" για την τρίτη θέση | Παναιγειρατικός-Εν Λευκώ 09/06 19:00

Επιτέλους, ματς! Μετά από τρεις ολόκληρες εβδομάδες χωρίς επίσημη αναμέτρηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού επιστρέφουν στη δράση. Η υπόθεση τετράδα έχει "καθαρίσει" και ο στόχος έχει επιτευχθεί, ωστόσο στους παίκτες μας δίνεται η δυνατότητα να διευρύνουν την επιτυχία τους και να σκαρφαλώσουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Αντίπαλος του Παναιγειρατικού θα είναι οι Εν Λευκώ. Η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ένα βαθμό πίσω από ΑΟΠ και Γιουβεντούζες και θέλει μόνο νίκη στο αυριανό ντέρμπι για να μπει στην τετράδα. Από την άλλη, η δική μας "Μαύρη Αρμάδα" χρειάζεται απλά να μη χάσει ώστε να καταλάβει την τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Οι παίκτες του ΑΟΠ χρωστούν πολλά στους Εν Λευκώ, πάντως, αν θυμηθούμε τι συνέβη στον πρώτο γύρο (ήττα με 2-4, προκλήσεις, διαιτητικά λάθη εις βάρος μας). Όπως και να 'χει, ο Παναιγειρατικός πηγαίνει στον αυριανό αγώνα με μοναδικό στόχο τη νίκη, χωρίς να σκέφτεται ότι πάει για δύο αποτελέσματα.
Δυστυχώς, η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Παναί, με τον Γρηγόρη Μητρούση να παθαίνει διάστρεμμα και να βρίσκεται εκτός αποστολής. Αύριο θα οριστικοποιηθεί το ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για το μεγάλο ντέρμπυ. Θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση.
Ο αγώνας Παναιγειρατικός-Εν Λευκώ θα ξεκινήσει αύριο 09/06 στις 19:00.