16 Ιουν 2012

Pre-game report | ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ-Όαση @Eleonas FC, Απόψε στις 20:00


Κάτι παραπάνω από εννέα ώρες μας χωρίζουν από το πρώτο σφύριγμα στον μεγάλο προημιτελικό μεταξύ Παναιγειρατικού και Όασης στο "Γήπεδο 4" του Ελαιώνα. Στο "στρατόπεδο" των Αχαιών η ψυχολογία είναι στα ύψη και η αυτοπεποίθηση μεγάλη, με την πίστη στη νίκη να αποτελεί έναν ισχυρό παράγοντα υπέρ της "Μαύρης Αρμάδας". Οι ποδοσφαιριστές του Παναί γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες και την υψηλή επικινδυνότητα της αναμέτρησης κι οφείλουν να μη χάσουν λεπτό την αυτοσυγκέντρωσή τους, εάν όντως θέλουν να προκριθούν από σήμερα στην επόμενη φάση.

Το προφίλ της Όασης

Για όσους δεν την έχουν γνωρίσει, διότι πολλοί είναι αυτοί, η Όαση είναι η ομάδα που αντικατέστησε τους Ναυτόμπατσους στα τέλη Φλεβάρη, λαμβάνοντας τη θέση και τους βαθμούς τους, και εγκαινίασε τις υποχρεώσεις τις με τον κατάλληλο τρόπο, όχι για εκείνη, αλλά για εμάς. Ο Παναιγειρατικός την κέρδισε με 5-3 στον αγώνα της 25ης Φεβρουαρίου, ωστόσο η συνέχεια για τα "κοράκια" ήταν αντιστρόφως ανάλογη, μιας και έδειξαν ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο παίρνοντας νίκες όπως εκείνη με τους Εν Λευκώ και κάνοντας σκληρή αντίσταση στους Μεϊβάντ, χάνοντας στις λεπτομέρειες.

Στατιστικά Όασης:

Θέση: 6η
Βαθμοί: 29
Ν-Ι-Η: 14-1-8
Γκολ: 113-70 (+43)

Η αλήθεια είναι πως η συγκομιδή και τα στατιστικά της Όασης δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα, μιας και πολλά από αυτά τα πέτυχαν οι Ναυτόμπατσοι. Όπως και να 'χει, η θέση της Όασης δεν είναι πλασματική, καθώς άξιζε να είναι ψηλά στη βαθμολογία, βάσει της εικόνας της συγκεκριμένης ομάδας στο γήπεδο και την απόδοσή της.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ "4" ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!