21 Ιουν 2012

Πάτσης: "Χωρίς φιλικό θα έχουμε πρόβλημα"

Το... μπαλάκι πέταξε ο Κώστας Πάτσης στους αρμόδιους της ομάδας για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Ο αριστεροπόδαρος άσος του Παναί, που είναι μία εκ των πιο πολύτιμων μονάδων του φετινού ΑΟΠ, προέβη σε δηλώσεις στο επίσημο blog της ομάδας, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στο αχαϊκό "στρατόπεδο". Ο Πάτσης φανέρωσε δημόσια την ανάγκη για φιλικό ματς μέσα στο σαββατοκύριακο, καθώς η διακοπή των τριών εβδομάδων μπορεί σύμφωνα με τον ίδιο να αποβεί μοιραία, εφόσον διακόπτει τον ποδοσφαιρικό ειρμό του ΑΟΠ το τελευταίο διάστημα. Μίλησε επίσης και για τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Όαση, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Μιχάλη Ατματζίδη.
Ας δούμε αναλυτικά τί είπε ο Κώστας Πάτσης:

- Για τον προημιτελικό με την Όαση
"Είχαμε αυτοπεποίθηση και φάνηκε αυτό. Ήμασταν καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και καταφέραμε να φτάσουμε δίχως άγχος και με σωστή δουλειά στην πρόκριση. Στην επιτυχία σαφώς συνετέλεσε και η προσθήκη του Ατματζίδη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δίνει ποιότητα και καθαρίζει αγώνες, μιας και όποτε του δοθεί η ευκαιρία την κάνει γκολ. Είναι ένα στοιχείο που έλειπε από τον Παναί καθώς μόνο ο Μητρούσης το έχει και δυστυχώς είναι τραυματίας".

- Για το εάν δικαιώθηκαν οι κόποι ολόκληρης της σεζόν
"Ναι, είναι απόλυτη δικαίωση. Όλοι μας δώσαμε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν ό,τι είχαμε και χάρη σε αυτό καταφέραμε να περάσουμε στους "4" σχετικά... "εύκολα". Κι αν νομίζετε ότι μόνο οι βασικοί έκαναν τη δουλειά, είστε γελασμένοι. Ο πάγκος ήταν τεράστιος βοηθός και όταν έλειπαν βασικοί και όταν χρειάστηκαν ανάσες και σίγουρα όλοι μας αξίζουμε το ίδιο".

- Για τις πιθανότητες του Παναί για πρωτάθλημα
"Εγώ πιστεύω ότι το 'χουμε (χαμογελάει). Αλήθεια, πιστεύω στην κούπα. Ωστόσο, αυτό προϋποθέτει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πλήρης. Να μην υπάρχουν απουσίες ούτε από τον πάγκο και ειλικρινά, να βοηθήσει ο κόσμος! Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε ανθρώπους εκτός του γηπέδου να μας παρακολουθούν. Μας δίνει έξτρα κίνητρο. Σας καλούμε να μας στηρίξετε. Δύο ματς έμειναν!"

- Για το κλίμα στα αποδυτήρια
"Το κλίμα είναι πολύ καλό. Πώς να μην ήταν άλλωστε; Πάντως, η επιτυχία ήταν κάτι που το περιμέναμε, διότι το αξίζαμε. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ωστόσο και προβληματισμένοι παράλληλα, καθώς υπάρχει μια διακοπή τριών εβδομάδων τώρα".

- Για την διακοπή
"Θετικές συνέπειες δε θεωρώ ότι μπορεί να έχει. Η διακοπή είναι ό,τι χειρότερο για μία ομάδα που έχει πάρει φόρα για τον τίτλο. Θα προσαρμοστούμε, αλλά θα μας πάρει χρόνο και πολύ το φοβάμαι. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξουμε φιλικό! Το τονίζω και το φωνάζω. Καλώ όλους τους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν, είτε βασικοί είτε όχι βασικοί, να μαζευτούμε το Σάββατο και να παίξουμε έναν φιλικό αγώνα καθώς το άλλο σαββατοκύριακο εξαιτίας του γάμου του Δημήτρη δε θα έχουμε αυτήν τη δυνατότητα. Και γνωρίζουμε καλά ότι μεσοβδόμαδα είναι δύσκολο να μαζευτούμε. Φιλικό οπωσδήποτε το ερχόμενο σαββατοκύριακο"!