20 Ιουν 2012

Ο ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ!!!

Απίστευτο! Ένα μεγάλο γεγονός για τον Παναιγειρατικό συνέβη χθες το βράδυ μέσω διαδικτύου. Η πρόκριση του ΑΟΠ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος του Ελαιώνα έχει κάνει τη δική του θραύση και διαδίδεται με δαιμονιώδη ρυθμό από δω κι από κει. Ωστόσο, αυτό που έγινε χθες δεν μπορεί να συνειδητοποιηθεί εύκολα.
Η πρόκριση του Παναιγειρατικού αναρτήθηκε στο site του ραδιοφωνικού σταθμού "ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3", που αποτελεί το κορυφαίο και πασίγνωστο αθλητικό ραδιόφωνο της Αχαΐας. Οι άνθρωποι του συλλόγου μας δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Παναιγειρατικός αναφέρθηκε σε ένα τόσο γνωστό site, καθώς αυτό δεν αποτελεί απλά την ενημέρωση του λαού της Αχαΐας για την πρόκριση του Παναιγειρατικού, αλλά και την πλήρη προβολή της ομάδας μας σε ανθρώπους που ακόμη δε γνωρίζουν για εκείνη.
Ειρήνη Αντωνοπούλου
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα την Ειρήνη Αντωνοπούλου, την κορυφαία Πατρινή δημοσιογράφο που μεταξύ άλλων περιγράφει ραδιοφωνικά εδώ και χρόνια τους αγώνες της Παναχαϊκής. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε αληθινά για τον Παναιγειρατικό και ανάρτησε την σαββατιάτικη πρόκρισή μας στο site του "ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ". Την ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας. Η ίδια η κ. Αντωνοπούλου μάλιστα ζήτησε να έχει πλήρη και συνεχή ενημέρωση για την αγωνιστική πορεία των "Φρουρών της Αχαΐας", προετοιμάζοντάς μας για ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3".

Δείτε ΕΔΩ το άρθρο του ΣΠΟΡ FM Πάτρας για την πρόκριση του ΑΟΠ