13 Ιουν 2012

Μάριος: "Καλοί, όχι καλύτεροι από εμάς"

Τον Παναιγειρατικό να υπερισχύει της Όασης παρουσίασε πριν από λίγη ώρα στο επίσημο blog του ΑΟΠ ο Μάριος Μάντζος. Ο 18χρονος οπισθοφύλακας της ομάδας μας υποστήριξε πως η Όαση αποτελεί μεν έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, ωστόσο τόνισε ότι ο Παναιγειρατικός είναι καλύτερος. Ο "Super Mario" έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και κάλεσε τους συμπαίκτες του να πάρουν την πρόκριση ήδη από το ερχόμενο Σάββατο, καθώς, όπως κατά λέξη είπε, ο ΑΟΠ "δε δικαιολογείται να αποκλειστεί", τονίζοντας παράλληλα ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για κούπα. 
Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Μάριος:

- Για την κατάληψη της τρίτης θέσης
"Η τρίτη θέση εν μέρει μας δικαιώνει. Και λέω εν μέρει, διότι θεωρώ ότι θα μπορούσαμε αντικειμενικά να είμαστε και δεύτεροι κι αυτό φάνηκε και στους αγώνες μας με αντίπαλο το Κουρδιστάν, αλλά κυρίως στο ότι πετάξαμε τσάμπα βαθμούς σε αρκετά ματς. Όπως και να 'χει, δεν παύουμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε και πάλι στους "8" με πλεονέκτημα, κάτι που μας δίνει διπλή ευκαιρία να περάσουμε στα ημιτελικά. Παλεύαμε σκληρά εννέα ολόκληρους μήνες για να φτάσουμε ως εδώ και η επιτυχία μας ανανεώνει το κίνητρό μας".

- για την Όαση και τον ερχόμενο προημιτελικό
"Η Όαση είναι μία ιδιαίτερα καλή ομάδα με ομοιογένεια και δέσιμο και εξωαγωνιστικά, όπως αποδεικνύει και ο γεμάτος από φίλους πάγκος τους. Θεωρώ ότι εάν έπαιζαν εξ αρχής στο πρωτάθλημα, δύσκολα θα έμεναν εκτός τετράδας. Παρά ταύτα, όμως, υπάρχει διαφορά σε πολλά επίπεδα από τον Παναιγειρατικό. Πιστεύω πως είμαστε καλύτεροι και ότι η δική μας απόδοση θα κρίνει την έκβαση της υπόθεσης πρόκριση. Εξάλλου, τα περισσότερα φετινά παιχνίδια έχουν εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πώς παίξαμε εμείς. Ακόμη και η ισοπαλία με τους Μεϊβάντ επήλθε γιατί εμείς ήμασταν εξαιρετικοί κι όχι εκείνοι κακοί. Θεωρώ δύσκολο το να χάσουμε δύο φορές, ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις. Γι' αυτό πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να πάρουμε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση, κάτι που δεν κάναμε με τους Deep Purple πρόπερσι. Δε δικαιολογείται με το ρόστερ που έχουμε και με τον ορισμό του συνόλου που μας απεικονίζει να αποκλειστούμε".

- για τον αν ο ΑΟΠ πεισμώσει σε ενδεχόμενο ήττας στο πρώτο ματς
Στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή το Μάριο
25/02/12 ΑΟΠ-Όαση 5-3
"Μία ήττα στο πρώτο ματς μπορεί να αποβεί μοιραία, διότι ίσως τη διαχειριστούμε λάθος και πάμε πρόωρα σπίτια μας. Ωστόσο, ο ΑΟΠ αποτελείται από μεγάλες προσωπικότητες και παίκτες που παίζουν χρόνια σε αυτό το επίπεδο και μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Αισθάνομαι εγγύηση με τους ανθρώπους που φορούν τη φανέλα του Παναιγειρατικού και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα πάρουμε στο τέλος την πρόκριση. Φτάνει να δεις το πάθος ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του Φίλιππου (σ.σ. Κρεκούκια). Εύχομαι το Σάββατο το βράδυ να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την είσοδο στα ημιτελικά".

- για τις πιθανότητες του Παναί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
"Ένας-ένας οι στόχοι. Αρχικά, σκοπεύαμε να μπούμε στους "8" με πλεονέκτημα. Το καταφέραμε. Επόμενος στόχος, η πρόκριση στους "4". Πάμε να τον πετύχουμε. Πώς θα πάρουμε πρωτάθλημα, αν δεν περάσουμε την Όαση; Γενικότερα, ναι, έχουμε πολλές πιθανότητες. Αλλά αυτό θα το πούμε, εάν περάσουμε την Όαση και αν προκριθούμε στον τελικό. Μέχρι τότε έχουμε δρόμο".

Ο Μάριος Μάντζος συμπλήρωσε το περασμένο Σάββατο 16 συμμετοχές φέτος έχοντας πετύχει 3 γκολ.