19 Ιουν 2012

O αντίκτυπος της πρόκρισης του Παναιγειρατικού στην Αιγείρα

Λαμψίδης, Κολότσης και Πίμπας συνεχάρηκαν
τους παίκτες του ΑΟΠ για την πρόκριση στους "4"
Η νίκη του Παναιγειρατικού στον προημιτελικό με την Όαση και η πρόκρισή του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος έχει προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό, ο οποίος μάλιστα δεν περιορίζεται στα όρια των ανθρώπων του Παναιγειρατικού. Εν αντιθέσει, διευρύνεται και χαρακτηρίζει έντονα κι άλλους ανθρώπους και τα μηνύματα συγχαρητηρίων και οι δηλώσεις δίνουν και παίρνουν.
Έτσι και στη γενέτειρα του Παναιγειρατικού, την αγαπημένη μας Αιγείρα. Αρκετοί γηγενείς Αιγειράτες προέβησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας σε δηλώσεις υπέρ της "Μαύρης Αρμάδας", κάνοντας μας να αισθανόμαστε ακόμη πιο όμορφα και δίνοντάς μας περαιτέρω κίνητρα να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο και πάθος. Συγκεκριμένα, τέσσερις άνθρωποι της σύγχρονης ιστορίας της Θύελλας Αιγείρας, πασίγνωστες μορφές της αιγειράτικης κοινωνίας, έδωσαν δημόσια συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκρισή της στους "4" του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Τάκη Κολότση, Πέτρο Πίμπα, Ανδρέα Πολύζο, Παύλο Λαμψίδη και Παναγιώτη Ψαρράκο
Ας δούμε τι είπαν οι τρεις άνδρες.

Τάκης Κολότσης: "Ευτυχώς που η Αιγείρα εκτός από αλκοολικούς βγάζει και ταλέντα. Μπράβο, παιδιά! Πάντα τέτοια! Είστε άξιοι διάδοχοί μας".

Ανδρέας Πολύζος: "Μπράβο σας, ρε μάγκες!"

Παύλος Λαμψίδης: "Συγχαρητήρια παιχταράδες μου!!!"

Πέτρος Πίμπας: "Μαγεία"

Παναγιώτης Ψαρράκος: "Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Παναιγειρατικού. Θεωρώ ότι αξίζουν ακόμη περισσότερα γιατί, εκτός από καλή μπάλα, διδάσκουν και ήθος. Εύχομαι το καλύτερο και καλή συνέχεια".

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της Αιγείρας που μας στηρίζουν αληθινά και είναι μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια. Για εμάς η επιδοκιμασία αυτής μας της προσπάθειας από ανθρώπους του τόπου στον οποίο ο Παναιγειρατικός γεννήθηκε μας τιμά ιδιαίτερα και είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστούμε πολύ. 
ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ!!!