13 Ιουν 2012

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΙΓΕΙΡΑ!

Αγαπητοί φίλοι της "Μαύρης Αρμάδας", μετά από εννέα ολόκληρους μήνες συνεχούς προσπάθειας κόντρα σε κάθε αρνητική συγκυρία, ο Παναιγειρατικός ΜΑΣ βρίσκεται στα προημιτελικά του πρωταθλήματος. Κάθε άνθρωπος που ανήκει στην οικογένεια αυτή έβαλε με το δικό του τρόπο ένα "λιθαράκι" που χωρίς αυτό δε θα μπορούσε ο Παναιγειρατικός να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται.
Κι όταν λέμε "λιθαράκι" δεν εννοούμε απλά τα γκολ ενός Δαφνιώτη με τους Μεϊβάντ, ή την απόκρουση ενός Πατρινού με την Ολυμπιάδα, αλλά εννοούμε την έστω και νοητή στήριξη στην ομάδα μας κάθε ανθρώπου σε οποιαδήποτε γωνιά αυτού του πλανήτη. Ο Παναιγειρατικός ευχαριστεί μία προς μία κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που έστω για μισό λεπτό ασχολήθηκε ή έστω σκέφτηκε την ομάδα μας και τη φετινή της πορεία προς την επιτυχία.
Κανείς μας δεν απαίτησε ΠΟΤΕ από κανέναν φίλο του Παναιγειρατικού και δεν τον... τράβηξε με το ζόρι να έρθει στον Ελαιώνα. Δεν εκφράσαμε κανένα παράπονο για τις απουσίες του κόσμου από το γήπεδο. Μα ούτε πάψαμε ποτέ να παίζουμε και για σας. Έτσι, λοιπόν, δε θα απαιτήσουμε ούτε τώρα την παρουσία σας στα γήπεδα του Ελαιώνα το ερχόμενο Σάββατο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σας προσκαλέσουμε, χωρίς αυτό να ασκήσει πίεση σε κανέναν.
Ο Παναιγειρατικός μας δίνει ένα σημαντικότατο αγώνα για την ιστορία του κόντρα στην Όαση το ερχόμενο Σάββατο και κυνηγά την πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης για δεύτερη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται επί αθηναϊκού εδάφους. Είμαστε έτοιμοι όλοι να παλέψουμε και να πάρουμε αυτήν την πρόκριση, που τόσο αξίζουμε. Τα παιδιά στο γήπεδο σας θέλουν κοντά τους, όσο ακριβώς θέλουν και την πρόκριση. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, λοιπόν, να γίνετε ΕΝΑ μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας στου Ρέντη το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 20:00 για να στηρίξετε την προσπάθειά τους κι να πανηγυρίσουμε αγκαλιά την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Και, αν θέλετε να ξέρετε, πίσω από το τέρμα τους Σάκης και Φώτης ακούνε σε κάθε παιχνίδι τις φωνές της "Θύρας 10". ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΟΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΙΓΕΙΡΑ!

ΑΟΠ ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 - 20:00 ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ-Όαση @Eleonas FC, Άγιος Ιωάννης Ρέντης