26 Μαΐ 2012

ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ - Όλα τα σενάρια για τα play-off

Είναι πλέον οριστικό. Ο Παναιγειρατικός επιστρέφει στην 4άδα του βαθμολογικού πίνακα, μετά από απουσία ενός χρόνου και παίρνει το πλεονέκτημα της μίας νίκης στα play-off του Ιουνίου.
Η ομάδα της Beer Academy, καθότι αδιάφορη, δε δίστασε να δηλώσει την πρόωρη αποχώρησή της από το πρωτάθλημα του Ελαιώνα, με αποτέλεσμα το αποψινό παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΠ να μη διεξαχθεί και να δοθούν οι δύο πόντοι της νίκης στους Αχαιούς.
Με αυτήν τη νίκη, ο Παναιγειρατικός ισοβάθμησε στην 4η θέση με τις Γιουβεντούζες (33 βαθ.) και, λόγω των νικών της αιγειράτικης ομάδας απέναντί τους με 7-2 και 5-4, γίνεται εκείνος η ομάδα που καταλαμβάνει την τέταρτη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα του β' ομίλου του Σαββάτου.
Μεϊβάντ, Κουρδιστάν και Παναιγειρατικός είναι οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που απαρτίζουν την 4άδα, ενώ Εν Λευκώ και Γιουβεντούζες ρίχνουν... "γερή" μάχη για μία προνομιούχο θέση.
Πάρα πολλά τα χαμόγελα στο "στρατόπεδο" των Αιγειρατών, που βλέπουν τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν να ανταμείβονται. Οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού αναμένουν πλέον το μεγάλο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στους Εν Λευκώ, όπου είναι πολύ πιθανό να κριθεί η 3η θέση.
Βέβαια, αυτό εξαρτάται άμεσα από το αποτέλεσμα του αποψινού ντέρμπυ Όαση-Εν Λευκώ, όπου υπάρχουν τα εξής δύο σενάρια.

- Όαση-Εν Λευκώ 1
Σε περίπτωση νίκης της Όασης, οι Εν Λευκώ μπαίνουν σε μεγάλες περιπέτειες, καθώς θα τα παίξουν όλα για όλα στον αγώνα με τον Παναιγειρατικό. Σε περίπτωση που ηττηθούν και από τον ΑΟΠ, οι Εν Λευκώ μένουν εκτός τετράδας!

3. Παναιγειρατικός 33
4. Γιουβεντούζες 33
5. Εν Λευκώ 32

- Όαση-Εν Λευκώ 2
Σε περίπτωση επικράτησης των Εν Λευκώ, μαθαίνουμε από σήμερα κιόλας το ποιες είναι οι τέσσερις πρώτες ομάδες. Από κει και πέρα οι επόμενοι αντίπαλοι του ΑΟΠ, θα παλέψουν με την ομάδα μας για την 3η θέση, με τους Αιγειράτες να θέλουν μόνο νίκη και τους αντιπάλους τους να βολεύονται και με την ισοπαλία.

3. Εν Λευκώ 34
4. Παναιγειρατικός 33
5. Γιουβεντούζες 33

Η Όαση δεν έχει καμία βαθμολογική ελπίδα να μπει στην τετράδα και είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει 6η, επομένως βέβαιο είναι ότι θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα μία εκ των Παναιγειρατικού κι Εν Λευκώ.
Οι Γιουβεντούζες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους, επομένως απλά περιμένουν να μάθουν τη θέση τους, θέλοντας να ελπίζουν σε αποψινή νίκη της Όασης έναντι των Εν Λευκώ κι εν συνεχεία ήττα των δευτέρων από τον Παναιγειρατικό.
Τέλος, ως προς τις τελειωμένες υποθέσεις, οι πρωτοπόροι Μεϊβάντ θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα τους Κολομβιανούς, ενώ το Κουρδιστάν θα παίξει έχοντας ήδη μία νίκη έναντι της Σιντρίμ Tιμ.

Όπως και να 'χει, το δεδομένο αυτήν τη στιγμή είναι ότι ο Παναιγειρατικός θα παίξει στα play-off τον ερχόμενο μήνα με πλεονέκτημα μίας νίκης. Οι Αχαιοί θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Όασης και Γιουβεντούζων και σίγουρα μπορούν να κοιτάζουν το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς ελπίζουν βάσιμα πλέον για πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί ακόμη. 
Ο Παναιγειρατικός, ό,τι και να γίνει στο αποψινό ντέρμπυ Όαση-Εν Λευκώ, οφείλει να κυνηγήσει τη νίκη-εκδίκηση κόντρα στους Εν Λευκώ την τελευταία αγωνιστική, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί όχι το ερχόμενο Σάββατο λόγω της γιορτής του Αγίου Πνέυματος, αλλά το Σάββατο 9 Ιουνίου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ!