6 Μαΐ 2012

Μην το πείτε ούτε του Παπαλάμπη...

Ο Παναιγειρατικός πήρε απόψε το βράδυ μία σπουδαία νίκη στο "Γήπεδο 4" του Ελαιώνα. Οι "μελανόλευκοι" επέστρεψαν στο δρόμο των επιτυχιών κερδίζοντας τις Γιουβεντούζες, με τις οποίες μοιράζονταν την 3η θέση της βαθμολογίας, με σκορ 5-4. Η ομάδα του ΑΟΠ μετά από αυτήν της την επικράτηση, βάζει ρώτα για 4άδα, αφού πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση του πρώτου της χρονικά στόχου.
Η σημασία της νίκης βέβαια επισκιάστηκε ως ένα βαθμό από την περίεργη τροπή που πήρε ο αγώνας, καθώς ο Παναιγειρατικός κατάφερε να μετατρέψει ένα φαινομενικά πανεύκολο απόγευμα σε ένα αληθινό ντέρμπυ. Στα μισά του β' μέρους, οι Αχαιοί βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 5-1 και κατάφεραν να ολιγωρίσουν και να φτάσουν τον αγώνα στο 5-4 τρία λεπτά πριν τη λήξη, ενώ αν ο διαιτητής δεν ακύρωνε το πέμπτο γκολ των Γιουβεντούζων, θα μιλούσαμε για ένα νέο στραβοπάτημα-σοκ!
Εν τέλει, η Ιστορία έγραψε: Παναιγειρατικός-Γιουβεντούζες 5-4. Τα γκολ του Παναί πέτυχαν οι: Μητρούσης (2), Φιριππής (2) και Σαραντουλάκης. Σε μεγάλη μέρα και πάλι ο Πάτσης που έδωσε τρεις ασίστ!

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ