11 Μαΐ 2012

Underdogs biting (vs Meivad, 12/5 - 20:00)

To "έπος" της... παρ' ολίγον νίκης του Α΄ γύρου (2-2) δεν έχει ξεχαστεί από κανέναν στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο. Ο Παναιγειρατικός έχει την... τιμή να είναι η πρώτη και σχεδόν μοναδική μέχρι σήμερα (εκτός Κουρδιστάν) ομάδα του Ελαιώνα στην οπόία το άκουσμα της Μεϊβάντ δεν προκαλεί τρόμο αλλά δίψα για μάχη. Η αήττητη αφγανική ομάδα λίγο έλειψε να γνωρίσει την πρώτη της πλήρη αποτυχία και τελικά είπε κι "ευχαριστώ" για την ισοπαλία κόντρα σε μία "Μαύρη Αρμάδα" με περίσσιο θράσος και αγωνιστική μαγκιά.
Την ίδια ακριβώς ποδοσφαιρική "στόφα" που οδήγησε στις επιτυχίες του παρελθόντος καλούνται οι Αιγειράτες να επιστρατεύσουν και αύριο, μετά τις 20:00, όταν και θα βρουν ξανά στο δρόμο τους τους "πορτοκαλί τρομοκράτες". Ασταμάτητο πρέσινγκ, τρεξίματα και απαράμιλλη αγωνιστική πειθαρχία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αναμένεται να χαρακτηρίσουν το παιχνίδι της ομάδας του coach Παπ.
Η αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα μπορεί να αποτελέσει μία ιστορική επιβεβαίωση της παρουσίας του ΑΟΠ στην τετράδα της λίγκας. Ένα ματς πυ για τους περισσότερους συμμετέχοντες του Β΄ ομίλου είναι κυριολεκτικά... εκτός προγράμματος, για τους Αχαιούς είναι μια ακόμη μεγάλη πρόκληση. Ύστερα από τη "χρυσή" και σχεδόν οδυνηρή επικράτηση επί των Γιουβεντούζων, ο Παναιγειρατικός μπαίνει στο Γήπεδο με την "ταμπέλα" που τον... "φτιάχνει" καλύτερα: του αουτσάιντερ.