29 Οκτ 2010

Τα νέα του Παναιγειρατικού στο "Φρουρό" - Ευχαριστίες στον Κώστα Ρόζο

Αναλυτική παρουσίαση της αγωνιστικής δραστηριότητας του Παναιγειρατικού τους δύο τελευταίους μήνες συναντά κανείς στο φύλλο 312 (Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2010) της αιγειράτικης εφημερίδας "Φρουρός της Ανατολικής Αιγιαλείας". Τα νέα του "Αιγειράτικου football" στη σελίδα 7 "φιλοξενούν" παρέα με τους αγώνες της Θύελλας Αιγείρας για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ Αχαΐας για πρώτη φορά στα χρονικά και εκείνους του Παναιγειρατικού.
Ο διευθυντής κι εκδότης της εν λόγω εφημερίδας Κώστας Ρόζος ήρθε σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας μας, από τους οποίους ζήτησε πληροφορίες για την πορεία του Παναιγειρατικού στην Αθήνα τόσο τον περασμένο Σεπτέμβριο, όσο και κατά τον τρέχοντα μήνα ούτως ώστε η προσπάθεια των "παιδιών της Όττο Βάλτερ" να διατυμπανιστεί ακόμη περισσότερο. Δύο λόγια για κάθε αγώνα, οι σκόρερ των γκολ του ΑΟΠ και η σύνθεση της "Μαύρης Αρμάδας" σε όλα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας αλλά και στο ματς της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι πλέον στα χέρια κάθε Αιγειράτη.
Εκ μέρους όλων όσων απαρτίζουν τον Παναιγειρατικό, νιώθουμε τη βαθύτατη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον κ. Ρόζο για την πολύ μεγάλη τιμή την οποία μας έκανε και του ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια όρεξη και μεράκι την εξαιρετική δουλειά την οποία κάνει εδώ και δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια, ενημερώνοντας με τον πληρέστερο τρόπο τόσο τους ντόπιους, όσο και τους εκτός Αιγείρας "Αιγειράτες" για τα τεκταινόμενα στην κωμόπολή μας.

Το who is who του Κώστα Ρόζου

Ο Κώστας Ρόζος γεννήθηκε το 1958 και ζει μόνιμα στην Αιγείρα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσιο Δίκαιο στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε πτυχιούχος το 1980, συνεχίζοντας παράλληλα σπουδές στο Νομικό Τμήμα της ίδιας σχολής. Όταν δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 το παράρτημα του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών στην Πάτρα, συμμετείχε έως το 1996 στο διοικητικό συμβούλιο, εκλεγμένος στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Για ένα διάστημα εξελέγη αντιπρόσωπος στην Εθνική Αντιπροσωπία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες κι από το 2003 είναι μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του Κέντρου Αποθεραπείας και Φυσικής Αποκατάστασης Αιγίου. Το 1996 -έτος ίδρυσης του Παναιγειρατικού- ανέλαβε την έκδοση της εφημερίδας "Φρουρός της Ανατολικής Αιγιαλείας", που συνεχίζει αδιάκοπα έως και σήμερα. Το 2005 συνέγραψε κι εξέδωσε το βιβλίο του με τίτλο "Αρμενίζοντας προς το αμερικάνικο όνειρο..."