6 Οκτ 2010

"Φιλική" ήττα

Την πρώτη της ήττα στη σειρά των φιλικών αναμετρήσεων της προετοιμασίας γνώρισε χθες βράδυ η ομάδα του Παναιγειρατικού. Οι "μελανόλευκοι", δίχως την πληθώρα των βασικών της ποδοσφαιριστών, νικήθηκε από την εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα των Φίλων Τσιμπούρη, στην 8αδα των οποίων βρίσκονταν οι δύο παίκτες του ΑΟΠ Τσιμπούρης και Φιριππής, με σκορ 3-6.
Οι "Φρουροί της Αχαΐας" είχαν πολλή δουλειά, καθώς οι αντίπαλοι έβγαιναν μπροστά με πολλούς επιτιθέμενους και δίχως κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης. Η αμυντική λειτουργία ωστόσο του ΑΟΠ εξουδετέρωσε πολλάκις τις προσπάθειες των "Τσιμπούρηδων". Στον επιθετικό τομέα, ο Παναιγειρατικός, που σκόραρε τρεις φορές με τους Θωμά και Πάτση (2), δημιούργησε αρκετές απειλητικές καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, ωστόσο ήταν εμφανής η απουσία του Φίλιππου Κρεκούκια.

Σε προσωπικό επίπεδο

Βασίλης Μάνδυλας: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ήταν κι εχθές πολύ καλός με αρκετές αποκρούσεις στο ενεργητικό του.

Μάριος Μάντζος: Εμφανώς βελτιωμένος και χωρίς άγχος παρουσιάστηκε χθες ο νεαρός μπακ. Έσωσε δύο φορές την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση, διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Γιώργος Ντοάς: Αν εξαιρέσει κανείς το μοιραίο "τσαφ" του στο πρώτο γκολ των "Τσιμπούρηδων", ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας είχε καλή απόδοση. Είχε πολλή δουλειά ενώ κατηύθυνε επανειλημμένα τους Κατσούρη και Μάριο.

Πέτρος Κατσούρης: Στην πρώτη του φετινή συμμετοχή έδειξε θετικά στοιχεία, με την εμπειρία και τις αμυντικές του αρετές να του προσφέρουν πολλά "μπόνους".

Δημήτρης Μάντζος: Καλή η εμφάνιση του αρχηγού, σε γενικές γραμμές. Προσπάθησε με ώριμο τρόπο και μη περιττές ενέργειες να μοιράσει την μπάλα και τις περισσότερες φορές το κατάφερε. Έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά.

Κώστας Πάτσης: Σκόραρε δις και λειτούργησε άψογα ως αριστερό χαφ. Μοίρασε καλές πάσες μπροστά ενώ βοήθησε αρκετές φορές και στον αμυντικό τομέα.

Θανάσης Θωμάς: Η καλύτερη εμφάνισή του στα πλαίσια της προετοιμασίας. Σκόραρε, έδωσε πολλές σωστές μεταβιβάσεις και ήταν ο πρωτεργάτης της επιθετικής λειτουργίας του ΑΟΠ.

Νίκος Μαλλιάκος (υπό δοκιμή): Από τη στιγμή που μπήκε στο ρυθμό του αγώνα προς τα μισά του α' ημιχρόνου, ικανοποίησε με την απόδοσή του. Πηγή κινδύνων για την αντίπαλη εστία, με πολλά σουτ.

Νίκος Μουτάφης: Τα πήγε περίφημα ως δεξιός αμυντικός. Οι μεταβιβάσεις του μπροστά ήταν σχεδόν όλες σωστές ενώ και στον αμυντικό τομέα έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.