1 Οκτ 2010

Παρέμεινε αήττητος...

Το γκολ του υπό δοκιμήν Νίκου Μαλλιάκου στις καθυστερήσεις του αγώνα απέτρεψε τον Παναιγειρατικό από το πικρό αίσθημα της ήττα, έφερε εκ νέου οργή στις τάξεις των αντιπάλων και διατήρησε τον Παναιγειρατικό δίχως ήττα στα φιλικά προετοιμασίας. Το τελικό 3-3 του χθεσινού φιλικού του Παναιγειρατικού με τους Μυρωδιάδες ήταν απόρροια ενός αρκετά ισορροπημένου κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού, με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και αρκετή δουλειά για την άμυνα του Παναιγειρατικού.
Η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Νίκου Μαλλιάκου, ο οποίος προορίζεται για την αιχμή του δόρατος των "Φρουρών της Αχαΐας", άφησε πολλά χαμόγελα στον Πέτρο Παπανικολάου και στους ανθρώπους των Αιγειρατών, που τον είδαν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των Μυρωδιάδων δύο φορές, αρχικά ανοίγοντας το σκορ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτυ και τέλος με υπέροχο πλασέ να ισοφαρίζει σε 3-3.
Τα τρία "μελανόλευκα" γκολ χθες πέτυχαν οι: Μαλλιάκος (1-0, 3-3) και Τσιμπούρης (2-2).

Σε προσωπικό επίπεδο

Βασίλης Μάνδυλας (υπό δοκιμήν): Επιστράτευσε την κλάση του σε αρκετές περιπτώσεις κι εντυπωσίασε για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι.

Γιώργος Ντοάς: Για ακόμη ένα ματς πολύ καλός στον αμυντικό τομέα. Ανέκοψε ουκ ολίγες φορές τις προσπάθειες των "πορτοκαλί". Αντικαταστάθηκε στο β' μέρος.

Τάκης Φιριππής: Αφοπλιστική ψυχραιμία χαρακτήριζε τον νεοαποκτηθέντα αριστερό αμυντικό του ΑΟΠ, που βοήθησε στην προώθηση της μπάλας στα χαφ με σωστό τρόπο.

Γιάννης Λάμπρου: Αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο στο κέντρο της άμυνας σε όλο το β' ημίχρονο και τα πήγε περίφημα. Άφησε καλές εντυπώσεις και όσο έπαιξε ως αμυντικό χαφ.

Δημήτρης Μάντζος: Αρκετή δουλειά για τον αρχηγό, ιδιαίτερα στο α' μέρος. Έκανε αθόρυβο έργο στο χώρο της μεσαίας γραμμής με σωστές μεταβιβάσεις στους πλάγιους χαφ.

Δημήτρης Τσιμπούρης: Από τους κορυφαίους του Παναιγειρατικού στο χθεσινό φιλικό. Κρατούσε την μπάλα στα πόδια του όσο έπρεπε και δίχως να κάνει περιττές ενέργειες. Σκόραρε το δέυτερο γκολ της ομάδας από πλάγια θέση.

Κώστας Πάτσης: Δε φάνηκε ιδιαίτερα εξ αιτίας του λίγου χρόνου συμμετοχής που πήρε. Όσο έπαιξε,

Νίκος Μαλλιάκος (υπό δοκιμήν): Άρεσε ο 23χρονος στράικερ. Έδειξε ότι διαθέτει καλό τελείωμα των φάσεων, πράγμα ζωτικής σημασίας για έναν επιθετικό. Ξεκίνησε τη δοκιμή του με θετικό τρόπο.

Θανάσης Θωμάς: Μπήκε με νεύρο και όρεξη να προσφέρει. Βοήθησε στην πίεση από την πλευρά του τόσο στο α' μέρος όσο και στο χρόνο που αγωνίστηκε στο β' εικοσιπεντάλεπτο.

Μάριος Μάντζος: Ντεφορμέ δείχνει τον τελευταίο καιρό ο "μικρός". Στο β' μέρος σε ρόλο δεξιού μπακ ήταν θετικός στα αμυντικά του καθήκοντα ωστόσο εκτέθηκε από τις αλλεπάλληλες λανθασμένες μεταβιβάσεις του, ακόμη και σε εύκολες πάσες.