11 Οκτ 2010

Με Ολυμπιάδα το τελευταίο φιλικό (23:00 - Kifissos SC)

Ο χρόνος μέχρι την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος μετράει πλέον αντίστροφα, καθώς η πρεμιέρα της Παρασκευής πλησιάζει. Μπορεί η προετοιμασία του ΑΟΠ εν όψει της νέας περιόδου να ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή προπόνηση, ωστόσο οι Αχαιοί φαίνεται να μην έχουν "χορτάσει" ποδόσφαιρο. Τέσσερις μόλις ημέρες πριν την πρώτη "σέντρα" στον Ελαιώνα, ο Παναιγειρατικός "υποδέχεται" στο προπονητικό του κέντρο (Kifissos SC) τη φιλόδοξη και οργανωμένη Ολυμπιάδα.
Οι Χανιώτες μετρούν -ανεπίσημα- 24 χρόνια ζωής καθώς ιδρύθηκαν (ως ομάδα "γειτονιάς" στην πρωτεύουσα της Δυτικής Κρήτης) το μακρινό 1986! Εμπνευσμένος από την αξιοζήλευτη επιτυχία του εγχειρήματος του Παναιγειρατικού, ο ιδρυτής της Ολυμπιάδας και στενός φίλος του αρχηγού του ΑΟΠ, Μιχάλης Σειραδάκης, αποφάσισε να ανασυστήσει φέτος την αγαπημένη του ομάδα, συμμετέχοντας σε οργανωμένο τουρνουά της Αττικής.
Η αναμέτρηση κόντρα στην Ολυμπιάδα θα αρχίσει στις 23:00. Ο Πέτρος Παπανικολάου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λάμπρου, Μάριο Μάντζο, ενώ αναμένεται να δοκιμάσει τη βασική ομάδα του σε μία ακόμη αποτελεσματική "προσομοίωση πρωταθλήματος". Την "τιμητική" του εξάλλου θα έχει απόψε ο Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος θα γιορτάσει τα 28α γενέθλιά του στο γήπεδο, μαζί με τους συμπαίκτες και φίλους του από τις δύο ομάδες.