8 Οκτ 2009

Για τη δική του "αυτοδυναμία" κόντρα στον Αίολο

Η δράση επιστρέφει στο πρωτάθλημα των "Τσαγκαμιλείων", ύστερα από τη διακοπή λόγω των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών και η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΠ ετοιμάζεται να μπει ξανά στο "παρκέ" του Αγίου Κοσμά. Η δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης φέρνει τους "Φρουρούς της Αχαΐας" αντιμέτωπους με το συγκρότημα του Αιόλου, που επικράτησε στην "πρεμιέρα" κόντρα στη Citroen AR με σκορ 53-46.
Η ομάδα του Χριστόφορου Μαργαρίτη ξεκίνησε με δυναμικό τρόπο τη φετινή αγωνιστική περίοδο όμως έχασε στις λεπτομέρειες την πρώτη "μάχη" της χρονιάς απέναντι στους πολύπειρους Κουλοχέρηδες. Στη δεύτερη προσπάθειά της, η ομάδα του Παναιγειρατικού θα έχει σχεδόν όλα τα "βαρέα όπλα" στη διάθεσή της, καθώς πέραν του εντυπωσιακού Τ. Χατζημωράκη, το δικό του "παρών" υπολογίζεται ότι θα δώσει ο Γιώργος Τρωγάδας αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Τάκης Σουργιάς και Γιώργος Κεραμειδάς.
Ο δεύτερος αγώνας του ΑΟΠ έχει ώρα έναρξης τις 10:30 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής 11/10 στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και αναμένεται να προκαλέσει την αθρόα προσέλευση των φίλων της "Μαύρης Αρμάδας".