24 Οκτ 2009

Η αποστολή για το ματς με τον Μαύρο Αετό

Η στιγμή που όλοι περίμεναν φθάνει. Απομένουν λίγες μόνο ώρες για τη σέντρα στον αγώνα του Παναιγειρατικού με τον Μαύρο Αετό που θα κλείσει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θα ανοίξει εκείνη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των "Φρουρών της Αχαΐας".
Το τεχνικό επιτελείο Παπανικολάου - Δημ. Μάντζου έχει τη δυνατότητα να χαμογελά από τον... ευχάριστο "πονοκέφαλο" που τους προκαλεί το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται στη διάθεσή τους. Ο Πέτρος Κατσούρης επιστρέφει στην αποστολή σε επίσημο αγώνα του ΑΟΠ μετά από σχεδόν 11 μήνες, καθώς η τελευταία φορά που ο "Πετράν" φόρεσε τη μαύρη φανέλα σε ματς πρωταθλήματος ήταν στις 8 Νοεμβρίου 2008 στο 3-3 με την Piaston Villa. Πολλά χαμόγελα έφερε στις τάξεις του Παναιγειρατικού και η συμμετοχή του Φίλιππου Κρεκούκια στο σημερινό παιχνίδι αφού ο ίδιος κατάφερε να λύσει το προσωπικό πρόβλημα που τον απασχολούσε και να είναι σε θέση να βρεθεί σήμερα στα γήπεδα του Ελαιώνα, ενώ ενθουσιασμός υπάρχει και για τον Πέτρο Παπανικολάου που ξαναφορά τη "μελανόλευκη". Την ίδια ώρα, Λαζαρίδης και Πλούμης δεν ξεπέρασαν τις ιώσεις που τους ταλαιπωρούν κι έθεσαν εαυτόν εκτός αποστολής, σε αντίθεση με τον Μάριο Μάντζο που έκανε "αγώνα δρόμου" και είναι πανέτοιμος για το σημερινό ντέρμπυ. Ο Άρης Μπούρας λόγω του τροχαίου ατυχήματος που του προκάλεσε κάποια ελαφρά τραύματα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ενώ, τέλος, οι ευχάριστες εκπλήξεις της σημερινής αποστολής ακούν στα ονόματα Ανδρέας Καραμπάσης και Δημήτρης Μοτσάκος που επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό στις υποχρεώσεις τους με τον Παναιγειρατικό.
Αναλυτικά, την αποστολή του ΑΟΠ για την "πρεμιέρα" κόντρα στον Μαύρο Αετό απαρτίζουν οι: Διονύσης Μάντζος, Ανδρέας Καραμπάσης, Πέτρος Κατσούρης, Θανάσης Θωμάς, Δημήτρης Μάντζος, Κώστας Πάτσης, Φίλιππος Κρεκούκιας, Πέτρος Παπανικολάου, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Τσιμπούρης, Μάριος Μάντζος, Δημήτρης Μοτσάκος, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Γιώργος Ντοάς, Φαίδων Πατερομιχελάκης.