29 Οκτ 2009

JUMP BALL ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΝΕΑΠΟΛΗ (1/11-10:30)

Τα φώτα έχουν ήδη στραφεί στην ομάδα μπάσκετ του Παναιγειρατικού που το πρωί της ερχόμενης Κυριακής επιστρέφει στα "παρκέ" του Αγ. Κοσμά. Η διακοπή του πρωταθλήματος των "Τσαγκαμιλείων", λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στα νότια προάστια της πρωτεύουσας το περασμένο Σαββατοκύριακο, δεν φαίνεται να επηρέασε στο ελάχιστο τη φόρμα του συγκροτήματος του Χριστόφορου Μαργαρίτη που πραγματοποίησε αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων.
Ο ΑΟΠ προετοιμάζεται για ένα αληθινό ντέρμπι, μια πραγματική "μάχη", με... θέα την Α2 κατηγορία! Αντίπαλος των "μελανόλευκων" η πανίσχυρη ομάδα της Νεάπολης που διατηρεί ήδη το προβάδισμα στον όμιλο και τον πρώτο λόγο στην υπόθεση "άνοδος". Μένει να αποδειχθεί αν η "τρελή συμμορία" του Τάσου Χατζημωράκη και των υπόλοιπων Αχαιών -που έρχεται από σερί δύο νικών- μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια για πρώιμα πανηγύρια!
Το super derby του Β΄ Ομίλου της Α3 Κατηγορίας των Τσαγκαμιλείων θα διεξαχθεί στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 1/11, στο Γήπεδο 2 του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.