20 Οκτ 2009

Ανακοίνωση Γ. Σ. Παπαδόπουλου

Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο με τη δημιουργία τμήματος μπάσκετ ΑΟΠ, το οποίο φιλοδοξεί να πρωταγωνιστεί σταθερά σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχει.
Η δημιουργία της ομάδας αυτής προυπέθετε τέσσερα βασικά στοιχεία: Την αναζήτηση ποιοτικών και έμπειρων παικτών, τον ενστερνισμό του παναιγειρατικού ιδεώδους από αυτούς, την συμμετοχή της ομάδας σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά μπάσκετ με σοβαρό ανταγωνισμό και την μαζική στήριξη της προσπάθειας αυτής από τα μέλη της παναιγειρατικής οικογένειας. Οι πρώτοι τρεις στόχοι έχουν, στον μεγαλύτερο βαθμό, επιτευχθεί.
Δυστυχώς όμως στα πρώτα παιχνίδια και με εξαίρεση τη δεύτερη αγωνιστική, η ανταπόκριση του κόσμου του ΑΟΠ δεν ήταν η αναμενόμενη. Κάτι το οποίο στενοχώρησε πολλούς και πρώτους από όλους τους ίδιους τους παίκτες. Ο Παναιγειρατικός δεν είναι υπερ-ομάδα, ούτε έχει την νίκη δεδομένη σε κάθε αγώνα. Τα παιδιά θέλουν την ΕΝΕΡΓΗ υποστήριξη της παναιγειρατικής οικογένειας, το ζεστό χειροκρότημα σε κάθε προσπάθειά τους. Θέλουν όταν κοιτούν έξω από τις γραμμές, o κόσμος να είναι εκεί, ΔΙΠΛΑ τους. Ο Παναί μας είναι πολύ κοντά στην Α2 και για να γίνει αντιληπή η σημασία του γεγονότος, αρκεί να πούμε ότι τα τελευταία 5 χρόνια, η ΜΟΝΗ ομάδα που ανέβηκε κατηγορία από την πρώτη κιόλας σεζόν, είναι η SUPERBASKET των Λημνιάτη, Καβαλιεράτου, Μπαφέ και Μελάγιες.
Με δεδομένα όλα αυτά, καλώ όλους όσους αγαπούν τον ΑΟΠ, να δώσουν το βροντερό "παρών" στο ντέρμπι ανόδου με το Διαγόρα την ερχόμενη Κυριακή. Και να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά αυτά θα τους κάνουν και πάλι περήφανους.

Γιάννης Στέλιος Παπαδόπουλος
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΑΟΠ Μπάσκετ