1 Σεπ 2009

Καλή θητεία Θανάση!

Όλα τα μέλη της οικογένειας του Παναιγειρατικού, από τη διοίκηση του Ομίλου έως και το τελευταίο στέλεχος της ομάδας μας, στέλνουν τις πιο θερμές ευχές τους στον ποδοσφαιριστή μας Θανάση Θωμά, ο οποίος πρόκειται για τους επόμενους δώδεκα μήνες να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
Ο 21χρονος μέσος της "Αρμάδας" θα παρουσιαστεί αύριο στο κέντρο εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη, όπου θα παραμείνει για ένα τουλάχιστον μήνα, προτού τοποθετηθεί στη μονάδα του, πιθανώς κοντά στην πρωτεύουσα.
Η απουσία του Θ. Θωμά έρχεται να διακόψει μια παρατεταμένη περίοδο εξαιρετικής φόρμας και όρεξης που τον χαρακτήριζε τους τελευταίους μήνες, αφότου γνωστοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει την αποχώρησή του από τον ΑΟΠ. Ο ζήλος που επέδειξε για καθετί σχετικό με τον Παναιγειρατικό, εντός και εκτός γηπέδων, και κυρίως το άριστο πρόσωπο που έδειξε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Summer Camp της Αιγείρας, συνηγορούν στο ότι οι μέρες του φετινού καλοκαιριού ίσως και να ήταν οι καλύτερες του "Double Th" με τη "μελανόλευκη" φανέλα.
Ευχή όλων είναι ο Θανάσης να βρεθεί σύντομα στην Αθήνα, κοντά στην ομάδα που αγάπησε όσο λίγοι.

Καλή θητεία Θανάση!