1 Σεπ 2009

Αίτηση συμμετοχής ομάδας μπάσκετ στα "Τσαγκαμίλεια"

Άλλη μια ιστορική ημέρα για τον Παναιγειρατικό είναι η σημερινή, καθώς πριν από λίγες μόλις ώρες κατατέθηκε και επισήμως η αίτηση συμμετοχής του νεοσύστατου τμήματος μπάσκετ του Ομίλου στο άρτια οργανωμένο Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων "Τσαγκαμίλεια", που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.  

Την αίτηση υπέγραψε και κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΔΕ του τμήματος Γιάννης - Στέλιος Παπαδόπουλος, υλοποιώντας κατ' ουσίαν ένα προσωπικό όνειρο ετών για τον Παναιγειρατικό και την πρώτη ομάδα του Ομίλου σε άθλημα διαφορετικό του ποδοσφαίρου.

Η απάντηση της διοργανώτριας αρχής θα ανακοινωθεί περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να κρίνει θετικά την αίτηση του ΑΟΠ. Αν όλα εξελιχθούν όπως έχουν σχεδιασθεί, η ομάδα μπάσκετ του Παναιγειρατικού θα συμμετάσχει σε έναν εκ των δύο ομίλων της Α3 κατηγορίας του πρωτθλήματος. Η κλήρωση του προγράμματος θα διεξαχθεί δημόσια στις 20 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, ενώ η επίσημη έναρξη του τουρνουά αναμένεται περί τα τέλη του μήνα.