4 Σεπ 2009

ΠΑΡΩΝ και επισήμως ο ΑΟΠ στον Ελαιώνα - Κατατέθηκε η αίτηση συμμετοχής

Κατατέθηκε χθες βράδυ η επίσημη αίτηση συμμετοχής του Παναιγειρατικού στο Πρωτάθλημα «Eleonas FC» της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου 2009-2010. Παρόντες στην ιστορική συνάντηση με την εκπρόσωπο της διοργανώτριας αρχής κ. Ρίτσα Παπαδοπούλου ήταν το μέλος του ΔΣ και διευθυντής ποδοσφαίρου Γ. Ντοάς, ο προπονητής της ομάδας Π. Παπανικολάου, ο αρχηγός Δημ. Μάντζος και ο ποδοσφαιριστής Χ. Πλούμης. Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν με τους διοργανωτές για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στη νέα διοργάνωση, λαμβάνοντας μάλιστα και την «υπόσχεση» των αρμοδίων ότι μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου θα έχει αντιμετωπισθεί το γνωστό πρόβλημα με τη διαίρεση των εγκαταστάσεων του Ελαιώνα και την «κατάργηση» των γηπέδων 3 και 4.

Όμιλος "φωτιά"

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Παναιγειρατικός θα συμμετάσχει εκ νέου στον Β΄ Όμιλο του Σαββάτου, απέναντι στην πλειοψηφία των ομάδων που αντιμετώπισε κατά την προηγούμενη περίοδο. Από τους περυσινούς αντιπάλους της «Μαύρης Αρμάδας» αίτηση συμμετοχής έχουν ήδη καταθέσει ο Πήγασος και η Rosenbeer ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία στον Β΄ Όμιλο δύο νέων μελών της Λίγκας, ονόματι Ρακούν και Mustang (αποτελούμενες εν μέρει από στελέχη της πάλαι ποτέ Μικτής Νέου Ηρακλείου), οι οποίες μάλιστα ζήτησαν από τους διοργανωτές να βρεθούν στο ίδιο γκρουπ με τον Παναιγειρατικό! Τις αμέσως επόμενες ημέρες η διοργανώτρια θα επικοινωνήσει με τους ανθρώπους και των υπολοίπων συγκροτημάτων ώστε να συμπληρωθεί το «παζλ» ενός ομίλου που αναμένεται να πάρει από νωρίς «φωτιά».

Οκτώβριο με... πρωθυπουργική παρέμβαση

Πρόθεση των αρμοδίων του Ελαιώνα ήταν η πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα να γίνει πριν την εκπνοή του Σεπτεμβρίου, ωστόσο η αιφνιδιαστική προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών μεταθέτει αναγκαστικά τα σχέδια τους για τα μέσα Οκτωβρίου. Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του ΑΟΠ ζήτησαν να ενημερωθούν πρώτοι για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με το χρόνο έναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Εφ' όλης της ύλης η "συνάντηση κορυφής"

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι του Παναιγειρατικού, Παπανικολάου, Δημ. Μάντζος, Ντοάς και Πλούμης, είχαν πολύωρη συνεργασία σε παρακείμενο εστιατόριο της περιοχής, όπου έθεσαν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν στην προετοιμασία της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα. Με διάθεση συνεννόησης και αυτοκριτικής, οι τέσσερις άνδρες έθεσαν ως βασική προτεραιότητα την άρτια οργάνωση της κυριακάτικης πρώτης προπόνησης και το «κλείσιμο» τουλάχιστον τεσσάρων δυνατών φιλικών αγώνων, ενώ δεν έλειψαν και οι εκτενείς συζητήσεις επί τεχνικών και μετεγγραφικών ζητημάτων.