20 Σεπ 2009

Κλήρωση Α3 "Τσαγκαμιλείων"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αμφιθέτρο του διοικητηρίου των αθλητικών εγκαταστάσεων Αγίου Κοσμά η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α1, Α2 και Α3 "Τσαγκαμιλείων" παρουσία εκπροσώπων των ομάδων που συμμετέχουν. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Παναιγειρατικού Γ. Σ. Παπαδόπουλος και ο Τάσος Χατζημωράκης. Στον πρώτο όμιλο της Α3 μαζί με τον Παναιγειρατικό κληρώθηκαν οι: Κουλοχέρηδες, Αίολος, Hoops, Διαγόρας, Νεάπολη, Μονομάχοι και Citroen. Η πρώτη αγωνιστική είναι στις 27 Σεπτεμβρίου με αντιπάλους τους Κουλοχέρηδες. Στην κλήρωση εκτός από τους υπευθύνους της διοργανώτριας αρχής κ.κ. Ι. Ζαχαρόπουλο και Κ. Διακούμη, παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ κ. Δημήτρης Μπασούρης ο οποίος απήυθυνε σύντομο χαιρετισμό και συμμετείχε στις απονομές πρωταθλημάτων και ατομικών βραβείων σε ομάδες και παίκτες που πρώτευσαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Γ. Σ. Παπαδόπουλος: "Το πρόγραμμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά σε τέτοιου επιπέδου πρωταθλήματα δεν νομίζω ότι υπάρχει η πολυτέλεια να μιλάμε για εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες μας και πιστευώ ότι με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά ο απολογισμός στο τέλος της περιόδου θα είναι θετικός".

Χριστόφορος Μαργαρίτης: "Όπως κι αν είχε βγει η κλήρωση εμείς σκεφτόμαστε πάντα το ίδιο: κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έχοντας κατά νου ότι όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Όλα είναι στο χέρι μας. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο την άλλη Κυριακή".

Τάσος Χατζημωράκης: "Σε μία εβδομάδα ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της Αρμάδας μας. Το τουρνουά είναι αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό. Η σημερινή κλήρωση το επιβεβαιώνει απόλυτα. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, δε φοβόμαστε καμία. Είμαστε νέοι στο τουρνουά αλλά παλιοί στο χώρο του μπάσκετ. Με δουλειά και πάθος θα καταφέρουμε το στόχο μας. Η ΑΙΓΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ".