14 Σεπ 2009

Θετικό και το νέο "δείγμα γραφής"

Ισόπαλος με το "χορταστικό" σκορ 4-4 αναδείχθηκε ο Παναιγειρατικός στο πολύ δυνατό φιλικό που έδωσε χθες βράδυ κόντρα στην ομάδα "Φώτης" στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα. Οι "μελανόλευκοι" της Αιγείρας έδειξαν για άλλη μία φορά σπουδαίες αρετές στον αμυντικό τομέα, ενώ το passing game της ομάδας παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένο, ύστερα από την επιστροφή του Δημήτρη Τσιμπούρη στη βασική οκτάδα.
Αρκεί να σημειωθεί πως ο ΑΟΠ βρισκόταν στη θέση του "οδηγού" καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας σωρεία ευκαιριών να διευρύνει το προβάδισμά του (σκορ ημιχρόνου 4-1). Η κούραση των συνεχόμενων αγώνων έκανε την εμφάνισή της στο β' μισό, με αποτέλεσμα οι Αιγειράτες να χαλαρώσουν στη συνέχεια και τελικώς να ισοφαριστούν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης!

Σε υψηλό ατομικό επίπεδο
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν ο "βράχος" Γιώργος Ντοάς και ο εξαιρετικός οργανωτής Δημήτρης Τσιμπούρης, ενώ ο Δημήτρης Μοτσάκος "πήρε το όπλο του", σκοράροντας εις διπλούν.
Την ίδια ώρα, παρά την απουσία των Σαραντουλάκη και Καραμπάση, η αριστερή πλευρά της διάταξης δεν χώλαινε, με πρωταγωνιστή τον πολύ καλό χθες Μάριο Μάντζο (σκόραρε κι ένα γκολ με κεφαλιά από κόρνερ) και τον παίκτη - εγγύηση στα μετόπισθεν Κώστα Πάτση (παραμένει υπό δοκιμήν - δημιούργησε το γκολ του Μ. Μάντζου). Μαχητικοί οι "παλιοί" Φ. Κρεκούκιας και Δημ. Μάντζος (σκόραρε ένα τέρμα) και σταθερός παρά την κούραση ο Λάμπρου, ενώ ο Διονύσης Μάντζος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα μένοντας μακριά από τον καλό του εαυτό (απέκρουσε πέναλτυ των αντιπάλων).
Ο Π. Παπανικολάου διηύθυνε με επιτυχία την ορχήστρα του από τον πάγκο, προφυλάσσοντας τα "γυάλινα" πόδια του από το τραχύ παιχνίδι των αντιπάλων αμυντικών.
Η σύνθεση του ΑΟΠ: Διονύσης Μάντζος, Γιώργος Ντοάς, Γιάννης Λάμπρου, Κώστας Πάτσης, Δημήτρης Τσιμπούρης, Δημήτρης Μάντζος, Μάριος Μάντζος, Δημήτρης Μοτσάκος και Φίλιππος Κρεκούκιας. Σκόρερ χρίστηκαν οι Μοτσάκος (2), Μ. Μάντζος και Δημ. Μάντζος.