10 Σεπ 2009

Νικηφόρο το πρώτο τεστ

Την πρώτη φετινή τους νίκη, με σκορ 5-4, κατάφεραν να κατακτήσουν χθες οι παίκτες του ΑΟΠ, υπερβαίνοντας το σημαντικό εμπόδιο της ομάδας "Α.Ο. Ρεμάλια-Σάββας". Ύστερα από ένα συναρπαστικό ματς, με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ και εννέα (!) τέρματα, οι "μελανόλευκοι" συνδύασαν την πολύ καλή τους εμφάνιση με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια της προετοιμασίας πριν το πρωτάθλημα.

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, η ομάδα του Παναιγειρατικού κατάφερε κατά διαστήματα να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυρίως αμυντικά αλλά και στον τομέα της δημιουργίας παιχνιδιού. Με τους υπό δοκιμή Μητρούση και Πάτση στη σύνθεσή του, το συγκρότημα του Π. Παπανικολάου (κάθησε στον πάγκο, φοβούμενος το τραυματισμένο του πόδι) έδειξε ότι φέτος θα είναι πιο γρήγορο και επιθετικό σε σχέση με την ομάδα της προηγούμενης σεζόν. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Μητρούσης "έκλεψε την παράσταση" με τα τρία τέρματα που πέτυχε, συνεπικουρούμενος από τον Φίλιππο Κρεκούκια που "πυροβόλησε" δύο ακόμη φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Ιδιαίτερη σταθερότητα έδειξαν οι Γιάννης Λάμπρου και Γιώργος Ντοάς που "καθάρισαν" τις περισσότερες προσπάθειες των αντιπάλων επιθετικών έχοντας σωστές τοποθετήσεις. Πολύ ουσιαστικός ο "αόρατος τοίχος" της ομάδας Δημήτρης Μάντζος που έπαιξε πολύ σωστά τη θέση που ξέρει καλύτερα από όλες, αυτή του αμυντικού χαφ ενώ συμμετείχε στο τρίτο γκολ της ομάδας. Πολύ ικανοποιητική εμφάνιση έπειτα από πολύ καιρό πραγματοποίησε ο Μάριος Μάντζος που σέρβιρε με υπέροχη ενέργεια το τελευταίο γκολ στον Φίλιππο Κρεκούκια ενώ κρατούσε την μπάλα με ιδιαίτερη ψυχραιμία. Ευχαριστημένος έμεινε ο Πέτρος Παπανικολάου και από την απόδοση του Χάρη Πλούμη που με φιλότιμες προσπάθειες έκανε σημαντική δουλειά. Τέλος, ο Κώστας Πάτσης έδειξε πως στο πρόσωπό του ο Παναιγειρατικός θα βρει έναν πολύ δυνατό αριστερό αμυντικό.

Για την ιστορία, την αποστολή του ΑΟΠ στο χθεσινοβραδινό νικηφόρο τεστ αποτέλεσαν οι: Διονύσης Μάντζος, Γιώργος Ντοάς, Γιάννης Λάμπρου, Κώστας Πάτσης, Δημήτρης Μάντζος, Φίλιππος Κρεκούκιας, Μάριος Μάντζος. Γρηγόρης Μητρούσης και Χάρης Πλούμης.