26 Σεπ 2009

Η αποστολή για το φιλικό με τον "Μίναβαντ"

Την νίκη με 9-2 κόντρα στην ομάδα των Racoon διαδέχεται σήμερα το φιλικό νο. 4 για τον Παναιγειρατικό με αντίπαλο την ομάδα του "Μίναβαντ".
Ο Πέτρος Παπανικολάου δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό Δημήτρη Μάντζο που πήρε άδεια για να ταξιδέψει στο Βόλο, καθώς και στο Χάρη Πλούμη που αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα. Δύσκολο έως κι απίθανο να δούμε σήμερα τον Ανδρέα Καραμπάση στου Ρέντη ενώ βέβαιη πρέπει να θεωρείται και η απουσία του Δημήτρη Μοτσάκου.
Στα θετικά του σημερινού φιλικού συγκαταλέγονται οι επιστροφές του Άρη Μπούρα και του Φαίδωνα Πατερομιχελάκη έπειτα από πάρα πολύ καιρό. Ο πρώτος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο τελευταίο οικογενειακό διπλό του Ιουλίου (δεν έχει αγωνιστεί σε αγώνα μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Bullet NL) ενώ ο δεύτερος έχει να φορέσει τη φανέλα του ΑΟΠ από το νικηφόρο φιλικό στην Αιγείρα.
Διαθέσιμοι εκ νέου και τα... "φανταράκια" της παρέας Πέτρος Κατσούρης και Θανάσης Θωμάς την ίδια ώρα που ο Πέτρος Παπανικολάου θέτει εαυτόν εκτός αποστολής έπειτα από συστάσεις του προσωπικού του αθλίατρου. Παράλληλα, επιστροφή στη δράση για τον Δημήτρη Τσιμπούρη που απουσίασε χθες.
Αναλυτικά, την αποστολή του Παναιγειρατικού για το σημερινό φιλικό αποτελούν οι: Διονύσης Μάντζος, Πέτρος Κατσούρης, Θανάσης Θωμάς, Κώστας Πάτσης, Φίλιππος Κρεκούκιας, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Τσιμπούρης, Μάριος Μάντζος, Άρης Μπούρας, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Γιώργος Ντοάς, Φαίδων Πατερομιχελάκης.