7 Σεπ 2009

Η προπόνηση της Κυριακής 6/9

Υπό "βρετανικές" καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Αιγάλεω η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναιγειρατικού για τη φετινή περίοδο, παρουσία του Φίλιππου Κρεκούκια και του συνόλου σχεδόν των ποδοσφαιριστών στους οποίους μπορεί να υπολογίζει ο coach Π. Παπανικολάου. Το "μενού" περιλάμβανε δυνατό "οικογενειακό" δίτερμα, μέσα από το οποίο το τεχνικό επιτελείο προσπάθησε να δοκιμάσει σχήματα και να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.
Μαζί με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του ΑΟΠ αγωνίστηκαν και δύο υπό δοκιμή παίκτες, ο Γρηγόρης Μητρούσης, επιθετικός, πάλαι ποτέ "πρώτο βιολί" στη γραμμή κρούσης της ανενεργού πλέον "Παρτουζάν" και ο Κώστας Πάτσης, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Αμφότεροι άφησαν καλές εντυπώσεις και πρόκειται να δοκιμασθούν εκ νέου.
Εκτός των δύο "υποψηφίων μελανόλευκων", στην πρώτη προπόνηση των "Αχαιών", που μάλιστα συνεχίστηκε και υπό βροχήν, έλαβαν μέρος οι: Διονύσης Μάντζος, Γιάννης Λάμπρου, Χάρης Πλούμης, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Δημήτρης Μάντζος, Πέτρος Παπανικολάου, Δημήτρης Μοτσάκος, Μάριος Μάντζος, Γιώργος Ντοάς, Φίλιππος Κρεκούκιας, Δημήτρης Τσιμπούρης, Ανδρέας Καραμπάσης, Νίκος Μουτάφης και σε "βοηθητικό" ρόλο ο Βαγγέλης Τσιμπούρης.