28 Αυγ 2009

Ανακοίνωση ΔΣ ΑΟΠ

Η διοίκηση του Παναιγειρατικού ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση του Summer Camp 2009 του ΑΟΠ, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου, εν όψει της συμμετοχής της την ερχόμενη περίοδο σε οργανωμένο πρωτάθλημα της Αθήνας.

Παράλληλα, εκφράζονται ειλικρινείς ευχαριστίες στους ποδοσφαιριστές του ΑΟΠ και στο τεχνικό επιτελείο του Ομίλου που ολοκλήρωσαν ένα απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων και φρόντισαν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα και την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας μας, όποτε τους ζητήθηκε.

Επιπλέον, η διοίκηση του Παναιγειρατικού αισθάνεται τη βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσει τους παράγοντες, την πλειοψηφία του έμψυχου δυναμικού και τον γενικό αρχηγό του αδελφού σωματείου του Α.Ο. Αιγείρας για την παραχώρηση μέρους του Δημοτικού Σταδίου της πόλης για την πραγματοποίηση του Summer Camp του Ομίλου μας, ευχόμενη ολόψυχα καλή επιτυχία στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Πολλοί ήταν εν τέλει εκείνοι οι Αιγειράτες που απέδειξαν τον πολιτισμό τους, παραδεχόμενοι τις υπηρεσίες που προσφέρει στην πόλη ο Παναιγειρατικός, με την προβολή της Αιγείρας στην Αθήνα αλλά και σε όλο τον κόσμο, μέσα από την έντονη αγωνιστική και εξωγηπεδική παρουσία του ΑΟΠ.

Τέλος, η διοίκηση του Παναιγειρατικού θα ήθελε να υπενθυμίσει σε λιγοστά αντιδραστικά στοιχεία ότι ο ΑΟΠ δεν μπήκε χθες στην «πιάτσα» της Αιγείρας. Η «οικογένεια» του Παναιγειρατικού μέσα από τις προκλήσεις δυναμώνει και ενώνεται ακόμη περισσότερο. Χωρίς να υποβιβάζεται στο επίπεδο των «επιθέσεων», παρακολουθεί και εντοπίζει τις προσβολές και την προέλευσή τους. Οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού προειδοποιούν για τελευταία φορά πως θα διαφυλάξουν με κάθε μέσο το όνομα και την τιμή μας και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν και σε τίποτε να προκαλέσει το ελάχιστο πρόβλημα σε κάποιο μέλος της «οικογένειάς» μας. Η υπομονή είναι αρετή αλλά γνωρίζει και όρια.

Με τιμή, το ΔΣ του ΑΟΠ