11 Ιουλ 2012

Στον αέρα ο τελικός!

Άγνωστη η τύχη του τελικού του πρωταθλήματος του β' ομίλου του Σαββάτου μεταξύ Παναιγειρατικού και Μεϊβάντ. Η αφγανική ομάδα κάθε άλλο παρά το... "ατρόμητο" πρόσωπό της φέρεται να δείχνει, καθώς ζήτησε αναβολή του τελικού για το Σεπτέμβριο!
Συγκεκριμένα, οι Μεϊβάντ επικοινώνησαν με τη γραμματεία της διοργάνωσης, γνωστοποιώντας ότι δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τον Παναιγειρατικό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι Αφγανοί επικαλέστηκαν, μάλιστα, θρησκευτικούς λόγους, λέγοντας συγκεκριμένα ότι η επερχόμενη μουσουλμανική εορτή Ραμαζάνι, δεν τους επιτρέπει να έχουν κάποια αθλητική δραστηριότητα.
Ωστόσο, το... Ραμαζάνι δείχνει πως είναι απλά "στάχτη στα μάτια" του ΑΟΠ και της διοργάνωσης, καθώς η συγκεκριμένη θρησκευτική εορτή ξεκινά στις 20 Ιουλίου, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει ότι θρησκευτικοί λόγοι είναι αδύνατο να επικαλεσθούν. Άραγε, όπως συγκεκριμένα είπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού, δεν μπορούν οι Μεϊβάντ του ρόστερ των 40 ατόμων να βρουν έστω οκτώ για να μας αντιμετωπίσουν; Μήπως εν τέλει κάτι φοβούνται;
Όπως και να 'χει, εμείς σαν Παναιγειρατικός ζητάμε την άμεση διεξαγωγή του τελικού το ερχόμενο Σάββατο ή Κυριακή και αρνούμαστε κάθετα την περίπτωση Σεπτεμβρίου! Οι ιθύνοντες την ομάδα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να ασκήσουν την απαραίτητη πίεση στους ανθρώπους του Ελαιώνα και να βρουν το δίκιο τους.
Απόψε, λίγη ώρα πριν από το φιλικό της ομάδας μας στα γήπεδα του Ελαιώνα στου Μακρυγιάννη, ο αρχηγός Δημήτρης Μάντζος μαζί με κάποια ακόμη στελέχη του ΑΟΠ θα βρεθούν στη γραμματεία του Ελαιώνα στην οδό Κηφισού για να ξεκαθαριστεί η υπόθεση "τελικός".
Επομένως, αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις εντός της ημέρας και το blog του Παναιγειρατικού, όσο και η σελίδα μας στο facebook, θα σας κρατά ενήμερους.