13 Ιουλ 2012

Τι εστί Μεϊβάντ;

Τα ερωτήματα για το ποια είναι άραγε αυτή η Μεϊβάντ δίνουν και παίρνουν στις τάξεις φίλων της ομάδας μας που δεν είχαν τη δυνατότητα δια μέσου της σεζόν να παρακολουθήσουν απόλυτα το πρωτάθλημα του Ελαιώνα. Πρόκειται για την αυριανή αντίπαλο του Παναιγειρατικού στον τελικό της διοργάνωσης και σίγουρα οι πληροφορίες για το ποιόν της είναι απαραίτητες για να φανερωθεί ξεκάθαρα με τι έχουμε να κάνουμε.
Η Μεϊβάντ, κακά τα ψέματα, αποτελεί την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Παναιγειρατικός στα γήπεδα της Αθήνας. Πρόκειται για ένα σύνολο-φαινόμενο, το οποίο σε 26 αγώνες στη φετινή σεζόν μετρά 24 νίκες (Ν-Ι-Η: 24-2-0)!!! Συν τοις άλλοις, η επίθεσή της είναι η πιο παραγωγική από κάθε άλλο όμιλο οποιασδήποτε ημέρας στα γήπεδα του Ελαιώνα!
Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν ότι η δυσκολία της αναμέτρησης είναι εγνωσμένη, ωστόσο όλοι στον Παναιγειρατικό είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Εξάλλου, αυτό στηρίζεται και στην πραγματικότητα, καθώς δύο χαμένες ευκαιρίες στο τέλος του πρώτου αγώνα με τη Μεϊβάντ στέρησαν απ' τον ΑΟΠ τη νίκη (2-2), ενώ στο δεύτερο ματς η ατυχία έφερε την ήττα (0-3).
Στις τάξεις της "Μαύρης Αρμάδας" γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Παναί είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να σταματήσει το "τρένο" των Αφγανών. Και, όπως είχε πει στα μέσα της σεζόν ένας εκ των leaders της φετινής ομάδας Κώστας Πάτσης, "δε θα είναι δα και η πρώτη φορά που σταματάμε ένα τρένο".

Το προφίλ των Μεϊβάντ
Θέση στην κανονική διάρκεια: 1η
Βαθμοί: 44
Ν-Ι-Η: 24-2-0 (Η μία ισοπαλία με τον ΑΟΠ!)
Γκολ: 181-31 (+150)

Αποτελέσματα στα play-offs
Προημιτελικός: Μεϊβάντ-Σιντρίμ Τιμ 11-1
Ημιτελικός: Μεϊβάντ-Κουρδιστάν 2-2 (4-3 πεν.)