17 Ιουλ 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φίλοι Παναιγειρατικοί,
Λίγες ημέρες μετά τον χαμένο τελικό για την ομάδα μας, για το αποτέλεσμα του οποίου είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος, και σχεδόν τέσσερα χρόνια αφότου ανέλαβα προπονητής, δηλώνω ότι καθαρά για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την τεχνική ηγεσία του Παναιγειρατικού. Ήταν τέσσερα πολύ όμορφα και πολύ έντονα, γεμάτα χαρές, λύπες, καλές και κακές στιγμές. Θέλω να πιστεύω ότι οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες. Ελπίζω το ίδιο να πιστεύετε κι εσείς.
Θα μπορούσα να γράψω χιλιάδες λέξεις για να ευχαριστήσω ένα προς ένα όλα τα παιδιά με τα οποία συνυπήρξαμε όλα αυτά τα χρόνια και να εξάρω την προσφορά τους στην ομάδα. Δε θέλω όμως να κουράσω και απλά θα τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με ανέχτηκαν όλο αυτόν τον καιρό.
Ωστόσο, θα μου επιτρέψετε να κάνω μια εξαίρεση και να ευχαριστήσω προσωπικά τρία άτομα: 
α) τον Χάρη Πλούμη, ο οποίος με "σύστησε" στην ομάδα το 2007.
β) Τον Γιάννη Στέλιο Παπαδόπουλο, ο οποίος με ανέδειξε στη θέση του προπονητή, πληρώνοντας σημαντικό προσωπικό κόσμος. Μία απόφαση, η οποία αφενός με γέμισε τιμή, αφετέρου με έκανε να προσπαθώ συνεχώς να τον δικαιώσω για την επιλογή του.
γ) Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αρχηγό μας Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια "τρέχει' την ομάδα, διευκολύνοντας το έργο μου και, ενώ όλοι γνωρίζουμε την ιστορία του στον ΑΟΠ, έδειχνε πάντα μεγαλοψυχία και ταπεινοφροσύνη, βάζοντας πάνω από όλα το καλό της ομάδας.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όσα παιδιά στεναχώρησα κατά τη διάρκεια της θητείας μου, είτε αυτά είναι εντός ομάδας είτε εκτός.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον καινούργιο προπονητή, όποιος κι αν είναι, και στην ομάδα να πετύχει όσα δεν έχει πετύχει μέχρι σήμερα.

Πέτρος Παπανικολάου
Οπαδός του ΑΟΠ