8 Ιουλ 2012

ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ

Αυτό δεν έχει προηγούμενο! Η μεγάλη στιγμή της έναρξης του ημιτελικού με αντίπαλο τις Γιουβεντούζες απέχει μόλις επτά ώρες από τώρα και η προετοιμασία των παικτών του Παναιγειρατικού ενόψει του αποψινού ντέρμπυ συνεχίζεται. Οι ποδοσφαιριστές μας βρίσκονται στα σπίτια τους και συλλογίζονται, σκεπτόμενοι ότι πρέπει να μπουν το απόγευμα στα γήπεδα του Ελαιώνα γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μία μάχη, όπως χαρακτηριστικά είπε στη συνέντευξή του ο Μιχάλης Ατματζίδης.
Το μεγάλο νέο όμως που φτάνει στα αυτιά κάθε ανθρώπου της ομάδας μας τονώνει ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών της "Μαύρης Αρμάδας" και τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη πίστη στην πρόκριση. Αυτό δεν είναι άλλο από τη λεγόμενη ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ! Δεν υπερβάλλουμε, καθώς ο Πέτρος Παπανικολάου θα έχει στη διάθεσή του ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές του, εκτός του δεδομένου απόντα Ερμείδη και του Μπούρα, και ο αριθμός των εγγεγραμμένων στην αποστολή του ΑΟΠ ανέρχεται στα 15 άτομα!!!
Ας τους δούμε αναλυτικά:

Διονύσης Μάντζος, Πέτρος Κατσούρης, Δημήτρης Μάντζος, Κώστας Πάτσης, Φίλιππος Κρεκούκιας, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Τσιμπούρης, Μάριος Μάντζος, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Γρηγόρης Μητρούσης, Γιώργος Ντοάς, Τάκης Φιριππής, Μιχάλης Ατματζίδης, Φαίδων Πατερομιχελάκης, Φώτης Τριβιζάς.

Ως προς την προσέλευση του κόσμου, ο αριθμός των αιγειράτικων φίλων αναμένεται να ξεπεράσει εκείνον του προημιτελικού με την Όαση με αποτέλεσμα η βοήθεια προς τους παίκτες της ομάδας μας να είναι η καλύτερη δυνατή.