17 Ιουλ 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΑΟΠ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παναιγειρατικού βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Πέτρο Παπανικολάου, ύστερα από επιθυμία του ιδίου, στηριζόμενη σε προσωπικούς λόγους, οι οποίοι είναι και απολύτως σεβαστοί. 
Ο προπονητής Πέτρος Παπανικολάου είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στα γήπεδα της Αθήνας από το 2008 μέχρι σήμερα. Η εργατικότητα, το πάθος και η αφοσίωσή του στην ιδέα που λέγεται Παναιγειρατικός αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες στην ανάδειξη της ομάδας μας σε σταθερό πρωταγωνιστή των αθηναϊκών γηπέδων, κάτι το οποίο πιστοποιείται κι από τη συμμετοχή της σε δύο τελικούς τα τελευταία τρία χρόνια. 
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παναιγειρατικού, εκφράζοντας το σύνολο της μεγάλης "μελανόλευκης" οικογένειας, ευχαριστεί θερμότατα τον ΦΙΛΟ Πέτρο για την ανεκτίμητη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται ολόψυχα, πρωτίστως, υγεία αλλά και κάθε επιτυχία στη ζωή του. Είναι δε αυτονόητο ότι θα πρέπει να θεωρεί τον Παναιγειρατικό σπίτι του, ανοιχτό οποιαδήποτε στιγμή θελήσει και μπορέσει να διαβεί ξανά το κατώφλι του.