7 Ιουλ 2012

Γκολ και... φεύγουμε για τελικό ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ-Γιουβεντούζες 8/7 20:00

Με το βλέμμα στραμμένο στον σπουδαίο ημιτελικό ενάντια στις Γιουβεντούζες, έπειτα από την κλήρωση της 30ης Ιουνίου, βρίσκονται άπαντες στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο. Οι Αχαιοί ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη αναμέτρηση, που θα αναδείξει τον έναν εκ των δύο φιναλίστ του φετινού πρωταθλήματος, μπαίνοντας στο γήπεδο με την ταμπέλα του φαβορί. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα πρέπει να αποδειχθεί μόνο μέσα στον αγωνιστικό, χώρο καθώς οι Γιουβεντούζες αποτελούν ένα πολύ αξιόλογο σύνολο με σημαντικά αποτελέσματα στο ενεργητικό του, που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.
Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις μεταξύ της διοργάνωσης και των δύο ομάδων, ο ημιτελικός μεταξύ Παναιγειρατικού και Γιουβεντούζων θα διεξαχθεί αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Ιουλίου και ώρα 20:00!

Το προφίλ του αντιπάλου

Οι Γιουβεντούζες κατάφεραν να προκριθούν ξεπερνώντας το "σκόπελο" των Εν Λευκώ, την περασμένη εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί να εξαντλήσουν το πλεονέκτημα που κατείχαν καθώς επικράτησαν από την πρώτη κιόλας μεταξύ τους αναμέτρηση. Πρόκειται για την ομάδα που κατέλαβε την 4η προνομιούχο θέση του φετινού πρωταθλήματος στον β' όμιλο του Σαββάτου, κάνοντας έναν εκπληκτικό β' γύρο και κατορθώνοντας κυριολεκτικά στο νήμα να πάρει το πολυπόθητο πλεονέκτημα, γεγονός στο οποίο οφείλει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στα ημιτελικά. 
Στα παιχνίδια με αντίπαλο τον Παναιγειρατικό, οι Γιουβεντούζες γνώρισαν δύο ήττες, ωστόσο εμφάνισαν πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε καθένα από αυτά. Η πρώτη συνάντηση στις 5 Νοεμβρίου 2011 (στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής) βρήκε τον Παναιγειρατικό κατά κράτος νικητή με σκορ 7-2 σε μια βραδιά στην οποία "οργίασαν" επιθετικά οι Μητρούσης και Ερμείδης πετυχαίνοντας χατ-τρικ έκαστος, ενώ ένα γκολ σημείωσε ο Κρεκούκιας, μία ημέρα πριν την κατάκτηση του Attica Cup. Η δεύτερη αναμέτρηση ήταν σαφώς πιο αμφίρροπη με τους "μελανόλευκους" να χαμογελούν και πάλι κερδίζοντας αυτήν τη φορά πιο δύσκολα με 5-4. Σκόρερς οι Μητρούσης (2), Φιριππής (2) και Σαραντουλάκης. 
Οι Γιουβεντούζες αποτελούν την ομάδα με την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (πίσω από Μεϊβάντ και Παναιγειρατικό) και αναμένεται να στηρίξουν πολλά στον επιθετικό τομέα που είναι και το δυνατό τους χαρτί. 

Στατιστικά Γιουβεντούζων 

Θέση: 4η 
Βαθμοί: 33 
Ν-Ι-Η: 16-1-7 
Τέρματα: 119-73 (+46) 

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΟΠ
5/11/2011 Γιουβεντούζες-ΑΟΠ 2-7 (Μητρούσης (3), Ερμείδης (3), Κρεκούκιας) 
5/5/2012 ΑΟΠ-Γιουβεντούζες 5-4 (Μητρούσης (2), Φιριππής(2), Σαραντουλάκης) 

Ευχαριστούμε τις Γιουβεντούζες

Επειδή σαν άνθρωποι και σαν ομάδα έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οφείλουμε να το επιβεβαιώσουμε και τώρα. Το ζήτημα της αλλαγής ώρας του αρχικά προγραμματισμένου για σήμερα στις 20:00 ημιτελικού πέρασε από χίλια "κύματα". Οι απουσίες βασικότατων στελεχών της "Μαύρης Αρμάδας" ίσως να έθετε σε κίνδυνο την πιθανότητα συμμετοχής της ομάδας μας στον τελικό και γι' αυτό από την πλευρά μας κάναμε αίτημα αλλαγής ώρας και ημέρας.
Η οριστικοποίηση της διεξαγωγής του ματς την Κυριακή οφείλεται στη θετική απάντηση των Γιουβεντούζων στο αίτημα του Παναιγειρατικού, κάτι που ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη φάση είναι προς τιμήν τους. Εμείς τους ευχαριστούμε για το δικό τους fair-play και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο όπου και οι δύο ομάδες καλούνται να κρατήσουν τη σημαία του "ευ αγωνίζεσθαι" ψηλά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΕ!!! ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!

ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ-Γιουβεντούζες 8/7/2012 - 20:00