27 Μαΐ 2011

Τα τελευταία νέα του Παναιγειρατικού

Μπορεί ο Κεραυνός να έχει θέση στην ουρά της βαθμολογίας, μπορεί ο Παναιγειρατικός να τον φιλοδώρησε με 9 γκολ στον αγώνα του α' γύρου, ωστόσο αποτελέσματα σαν τη νίκη με 2-3 έναντι της Ατλέτικο Πετραλώνων μόνο απαρατήρητα δεν πρέπει να περάσουν.
Ο Κεραυνός αποτελεί στατιστικά μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, ωστόσο η εικόνα των παικτών του στο γήπεδο τον καθιστά έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Όχι τόσο αδιάφορο για τον "Παπ"

Το ματς υπενθυμίζεται πως είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τον Παναιγειρατικό, ωστόσο ο Πέτρος Παπανικολάου "έκρουσε το καμπανάκι" στους ποδοσφαιριστές του και τους συνέστησε σοβαρότητα, ώστε να πάρουν τη νίκη. "Δεν παίζουμε με ομάδα της πλάκας", δήλωσε, τονίζοντας επανειλημμένα τους κινδύνους που κρύβει το ματς και θέλει να αποθαρρύνει τους παίκτες από τυχόν νοοτροπία της... προπόνησης.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο Αιγαλεώτης προπονητής δε θα προχωρήσει σε κάποιες δοκιμές τακτικής και προσώπων καθώς και στην ξεκούραση και προφύλαξη βασικών ποδοσφαιριστών με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους ενόψει play-off.

Επιστροφή για τους "μικρούς"

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Μάριος Μάντζος κι ο Φαίδων Πατερομιχελάκης μπορούν απόψε να πανηγυρίσουν την οριστική επάνοδό τους στην ενεργό δράση.
Το παιχνίδι με την Ντεφορμέ, στο οποίο σκόραρε, στις 15 Απριλίου ήταν το τελευταίο του Φαίδωνα, ενώ στις 29 Απριλίου κόντρα στους Virus αγωνίστηκε για τελευταία φορά ο Μάριος Μάντζος.
Ο Πέτρος Παπανικολάου αναμένεται να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στους δύο, ούτως ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα play-off που ακολουθούν αμέσως μετά.

Και πάλι εκτός ο Κρεκούκιας

Για ακόμη μία Παρασκευή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στέκονται τροχοπέδη στη συμμετοχή του σε αγώνα του Παναιγειρατικού. Ο "ναύαρχος" ήλπιζε στην αρχή της εβδομάδας ότι θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Πέτρου Παπανικολάου, κάτι το οποίο ωστόσο διέψευσε η ίδια η πραγματικότητα. Ο Φίλιππος Κρεκούκιας λοιπόν εκτός αποστολής.