14 Μαΐ 2011

Ανακοίνωση Γ.Σ. Παπαδόπουλου

Σε λίγες μέρες το τμήμα μπάσκετ του Παναιγειρατικού κλείνει δύο χρόνια ζωής. Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα μας κατάφερε πολλά: πήρε μέρος σε ένα σημαντικό τουρνουά, κέρδισε ένα βραβείο δεύτερης κι ένα τρίτης θέσης στην Α3 κατηγορία, πέτυχε την άνοδο από την πρώτη κιόλας συμμετοχή της στη διοργάνωση, ευτύχισε να έχει στις τάξεις της πλήθος έμπειρων και καλών παικτών, με πρώτο και καλύτερο τον κορυφαίο Τάσο Χατζημωράκη και η αξία της αναγνωρίστηκε από το σύνολο των υπολοίπων ομάδων με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη στο παρκέ. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν αλλά και υπάρχουν πλήθος δυσκολιών και εμποδίων που πρέπει να ξεπεραστούν τόσο εντός όσο και εκτός Παναιγειρατικού. Αλλά σίγουρα η, μέχρι τώρα, εν γένει πορεία κρίνεται, αν μη τι άλλο, επιτυχημένη.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τους όρους και τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία του τμήματος μπάσκετ, σε λίγες μέρες από τώρα πρέπει να διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου επικεφαλής του με τη συμμετοχή των αθλητών του τμήματος. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.
Σε κάθε περίπτωση όποτε και αν αυτές οι εκλογές διενεργηθούν, προσωπικά δεν προτίθεμαι να είμαι ξανά υποψήφιος. Ένα σύνολο εξωγενών αλλά και ενδογενών παραγόντων, δεν μου επιτρέπουν την περαιτέρω σοβαρή και συνεπή ενασχόληση μου για ακόμη δύο χρόνια. Παρ'όλα αυτά, θα παραμείνω στη θέση που βρίσκομαι μέχρι και την εκλογή νέου πρόεδρου.
Καλώ, λοιπόν, οποιονδήποτε φίλο του Παναιγειρατικού αγαπάει και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μπάσκετ να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, να συμμετάσχει σε αυτήν την διαδικασία. Εγώ θα παραμείνω δίπλα στην ομάδα την οποία ιδρύσαμε μαζί με το Χριστόφορο Μαργαρίτη και φυσικά θα είμαι αρωγός σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια ανανέωσης και προόδου του τμήματος από όπου κι αν αυτή προέλθει.