27 Μαΐ 2011

Ατυχία και ήττα

Σίγουρα όχι το φινάλε που ονειρεύονταν οι παίκτες του Παναιγειρατικού, αλλά μία ήττα που δεν κοστίζει τίποτα. Η "Μαύρη Αρμάδα" ηττήθηκε απόψε στο "Γήπεδο 1" από τον Κεραυνό με σκορ 3-5, παρά το γεγονός ότι οι "μελανόλευκοι" βρέθηκαν στις αρχές του β' μέρους να προηγούνται με 3-1.
Οι παίκτες της ομάδας μας δικαιολογημένα τα βάζουν με την τύχη, η οποία τους γύρισε την πλάτη σε πολλές περιπτώσεις όπως τα τρία δοκάρια των Ντοά, Ερμείδη και Πάτση. Αρκετές απειλητικές καταστάσεις κυρίως με πρωταγωνιστή τον δεύτερο αλλά δίχως ουσία.
Ο ΑΟΠ προηγήθηκε νωρίς με σκορ 2-0 χάρη σε ατομική προσπάθεια και πλασέ του Χάρη Ερμείδη και σε κεφαλιά του Γιώργου Ντοά. Οι αντίπαλοι αντέδρασαν άμεσα και πέτυχαν το 2-1 έπειτα από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στο β' μέρος ο Χάρης Ερμείδης ήταν και πάλι στη σωστή θέση για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Από κει και πέρα ο Παναιγειρατικός έχασε αμέτρητες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, οι παίκτες έριξαν ρυθμό ενόψει play-off, ενώ δικαιολογημένα διαμαρτύρονται για χέρι αντιπάλου εντός περιοχής σε σουτ του Λάμπρου. Οι αντίπαλοι ξέσπασαν μέσα σε ένα δεκάλεπτο και κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι με εντυπωσιακό τρόπο πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και κερδίζοντας με 3-5.
Η λήξη βρήκε δυσαρεστημένους τους παίκτες από το αποτέλεσμα κι εκνευρισμένους παράλληλα για την ατυχία που τους καταδίωκε για ακόμη ένα παιχνίδι.
Το γεγονός της βραδιάς πάντως έχει να κάνει με την επιστροφή του Διονύση Μάντζου κάτω από τα δοκάρια του Παναιγειρατικού με την γνώριμη πράσινη φανέλα με το νούμερο 1.

Για τον Παναιγειρατικό αγωνίστηκαν οι: Διον. Μάντζος, Ντοάς, Πάτσης, Μ. Μάντζος, Λάμπρου, Δημ. Μάντζος (c), Τσιμπούρης, Ερμείδης, Πατερομιχελάκης.
Τα γκολ του ΑΟΠ πέτυχαν οι: Ερμείδης (2), Ντοάς