21 Νοε 2010

Μέτρια εμφάνιση και ήττα (1-4 vs Πόρτο Χάλι)

Μετριότατος σε όλες τις γραμμές του και σε όλους τους τομείς εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Παναιγειρατικός στο πλάισιο της 5ης αγωνιστικής απέναντι στο Πόρτο Χάλι και γνώρισε την ήττα με 4-1, ένα αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα του ματς κρίνεται δίκαιο. Ο Παναιγειρατικός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τον Μαλιάκο εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση που προκλήθηκε στην αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο τα χαμόγελα δε κράτησαν πολύ στο μελανόλευκο "στρατόπεδο" καθώς μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών το 1-0 διαμορφώθηκε σε 1-4 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες από τους αντιπάλους να διευρύνουν το σκορ, ενώ και οι παίκτες της ομάδας μας, σπατάλησαν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες προς το τέλος της αναμέτρησης από τη μερία τους να μειώσουν το σκορ κυρίως με τον Μαλιάκο να σπαταλάει 2-3 σουτ από κοντινές αποστάσεις.
Το μόναδικό που θα μπορούσε να εκλάβει ως θετικό ο Παναιγειρατικός από τη χτεσινή αναμέτρηση είναι το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μας δε το παράτησαν και πάλεψαν για κάτι καλύτερο.
Ο Παναιγειρατικός παρατάχθηκε με τους Μάνδυλα, Ντοά, Λάμπρου και Πάτση στην άμυνα, Μαλιάκο, Τσιμπούρη και Δημ. Μάντζο στο κέντρο και στην επίθεση αγωνίστηκε ο Φίλιππος Κρεκούκιας. Ως αλλαγή πέρασαν στον αγώνα οι Θανάσης Θωμάς και Μάριος Μάντζος.
Οφείλει ο Παναιγειρατικός να αφήσει πίσω την άσχημη εμφάνιση και να ανασυντάξει της δυνάμεις του ενόψει του επόμενου αγώνα με αντίπαλο τον ουραγό Κεραυνό