2 Νοε 2010

Για την πρώτη ΝΙΚΗ (vs Shoot Child - 5/11, 22:00)

Την ώρα που η "Αρμάδα" του μπάσκετ μετράει το χρόνο αντίστροφα μέχρι τους δύο "τελικούς" που οδηγούν στην κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, η ομάδα του ποδοσφαιρικού Παναιγειρατικού επιστρέφει στη δράση, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Παρασκευή.
Μπορεί οι Αιγειράτες να πραγματοποίησαν μέτριο ξεκίνημα στο φετινό "μαραθώνιο", ωστόσο το στοιχείο εκείνο που τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση είναι ότι, κατά γενική ομολογία, παρουσιάστηκαν ανώτεροι και των δύο πρώτων φετινών αντιπάλων τους. Η ηρεμία στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο είναι καλός σύμμαχος για τη συνέχεια, ωστόσο η παρατεταμένη αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών εγκυμονεί κινδύνους που πρέπει να τύχουν της απαραίτητης προσοχής.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΑΟΠ έρχεται την Παρασκευή 5/11 στις 22:00 με αντίπαλο την άγνωστη ομάδα Shoot Child. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση είχε ορισθεί για την "πρεμιέρα" του ΑΟΠ στο φετινό πρωτάθλημα, όμως τότε τους επικείμενους αντιπάλους είχαν -για άγνωστο λόγο- αντικαταστήσει οι Snakes Κορυδαλλού. Η Shoot Child έχει αρχίσει τη φετινή της προσπάθεια στο Β΄ Όμιλο της Παρασκευής με μία νίκη και δύο ήττες (τέρματα 8-9).