12 Νοε 2010

Με βροχή και απουσίες (?) ο ΑΟΠ στο ντέρμπι

Υπό συνεχή βροχή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αποψινή σπουδαία αναμέτρηση του Παναιγειρατικού με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ατλέτικο Πετραλώνων. Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, ο καιρός στον Ρέντη δεν αναμένεται να βελτιωθεί ενώ "αίνιγμα" αποτελεί και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Εν τω μεταξύ, στο "καυτό μέτωπο" των απουσιών, εκτός από τον Τάκη Φιριππή που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική επαγγελματικές υποχρεώσεις τον κρατούν μακριά από τον Ελαιώνα, εξαιρετικά αμφίβολος πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Μαλιάκος. Σύμφωνα με πολύ πρόσφατη πληροφόρηση, ο νεοαποκτηθείς φορ αντιμετωπίζει επίμονες ενοχλήσεις στα πόδια και η κατάστασή του αναμένεται να αξιολογηθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πριν τη σέντρα.
Το ίδιο φυσικά πρόκειται να συμβεί και με τον Βασίλη Μάνδυλα. Ο Κερκυραίος keeper υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού κατά την προπόνηση της Τετάρτης και η συμμετοχή του θα κριθεί στην προθέρμανση, με τις πιθανότητες να μοιάζουν, προς ώρα, εις βάρος του. Αν επαληθευθούν οι προβλέψεις, στη θέση του κάτω από τα δοκάρια του ΑΟΠ θα επανέλθει ο Διονύσης Μάντζος, ο οποίος κατέφθασε πριν λίγες ώρες από την Καλαμάτα και δηλώνει ετοιμοπόλεμος για την πρώτη φετινή του συμμετοχή.