12 Δεκ 2008

Η αποστολή του ΑΟΠ για το ματς με το Νείλο

Από απόλυτη ηρεμία και αποφασιστικότητα χαρακτηρίζεται το κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Παναιγειρατικού ενόψει του κρίσημου αυριανού αγώνα κόντρα στο Νείλο. Οι μελανόλευκοι θα αναζητήσουν την νίκη ώστε να σκαρφαλώσουν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και ίσως στη δεύτερη με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Το κεφάλι του Πέτρου Παπανικολάου δε λέει να "ησυχάσει". Ο προπονητής του Παναιγειρατικού έχει να χαμογελάει για τον μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών σε διαθεσιμότητα για αύριο. Την απώλεια του Μοτσάκου λόγω μαθητικών υποχρεώσεων έρχεται να καλύψει ο Θανάσης Θωμάς που ολοκλήρωσε για το έτος αυτό τις υποχρεώσεις του στην Κοζάνη. Στην αποστολή επιστρέφει και ο Άρης Μπούρας. Eκτός μάχης τέθηκαν ο γνωστός απών Πέτρος Κατσούρης (στρατιωτική θητεία), ο Φαίδων Πατερομιχελάκης (μαθητικές υποχρεώσεις), ο ίδιος ο Πέτρος Παπανικολάου (σε στάδιο αποθεραπείας) και ο Δημήτρης Κατσουρίνης.
Στην αποστολή του Παναιγειρατικού για τον αυριανό μεγάλο αγώνα κόντρα στο Νείλο απαρτίζουν οι: Διονύσης Μάντζος, Ανδρέας Καραμπάσης, Θανάσης Θωμάς, Δημήτρης Μάντζος, Φίλιππος Κρεκούκιας, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Τσιμπούρης, Μάριος Μάντζος, Χάρης Πλούμης, Λουκάς Λαζαρίδης, Άρης Μπούρας, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Γιώργος Ντοάς.