18 Δεκ 2008

Ανακοίνωση ΔΣ Παναιγειρατικού

Το σημερινό ΔΣ του Ομίλου αποτέλεσε ιστορικά την πρώτη εκλεγμένη διοίκηση στη 12ετή ιστορία του Παναιγειρατικού. Η εκλογική διαδικασία της 13ης Ιανουαρίου 2008 συνιστά για όλους τους ανθρώπους του ΑΟΠ ένα γεγονός - «σταθμό», σύμβολο της αλλαγής και του εκσυγχρονισμού του συλλόγου, της αναδιοργάνωσης του Παναιγειρατικού σε πιο στέρεες και ορθολογικές βάσεις.
Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς και οι εξελίξεις σε πολλές των περιπτώσεων προλαμβάνουν τις ανθρώπινες προβλέψεις. Η πρόσφατη παραίτηση του πρώην Προέδρου Γιάννη Στέλιου Παπαδόπουλου, δημιούργησε πρόσκαιρο κενό εξουσίας στο εσωτερικό του Ομίλου. Τα εναπομείναντα τέσσερα μέλη του ΔΣ συναποφάσισαν να συνεχίσουν μόνα το έργο τους, προς αποφυγή επίτασης της δυσάρεστης κατάστασης σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο διάστημα για τα αγωνιστικά ζητήματα του Ομίλου, στην αρχή του Πρωταθλήματος όπου συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναιγειρατικού. Ευθύς εξαρχής τονίσθηκε ο προσωρινός χαρακτήρας της σημερινής διοίκησης υπό την παρούσα σύνθεση. Κατά τη σύμφωνη γνώμη των μελών του ΔΣ, είναι απαραίτητη η νέα προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία για ανανέωση της εντολής προς τη διοίκηση του συλλόγου, δεδομένου ότι το σημερινό διοικητικό σχήμα είχε αναδειχθεί κατά πλειοψηφία με την ψήφο εμπιστοσύνης των εκλογέων προς το πρόσωπο του απελθόντος Προέδρου, κατά τρόπο ώστε σήμερα να στερείται οποιασδήποτε πραγματικής δημοκρατικής νομιμοποίησης.
Κατόπιν τούτων, σήμερα 18-12-2008 ημέρα Πέμπτη, και σύμφωνα με όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί, το ΔΣ του Παναιγειρατικού παύει και προκηρύσσει τη διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου ΔΣ για την 18-1-2009 ημέρα Κυριακή. Από σήμερα και μέχρι ανακοινώσεως και επικυρώσεως των αποτελεσμάτων της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας, διοικητικά καθήκοντα, αναλαμβάνει ειδική τριμελής Διοικούσα Επιτροπή, επιφορτισμένη με το έργο της ορθής και απρόσκοπτης διενέργειας των αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου ΔΣ. Η τελευταία αποτελείται από τον κ. Γεώργιο Δανιά του Κωνσταντίνου, ως Πρόεδρο, και τους κ.κ. Δημήτριο Μάντζο του Σωτηρίου και Χαράλαμπο Πλούμη του Αθανασίου, ως εκτελεστικά αυτής μέλη.
Τα ειδικότερα θέματα της διαδικασίας ανάδειξης της νέας διοίκησης και σειρά άλλων ζητημάτων αναφορικά με την κατάθεση υποψηφιοτήτων κλπ. θα ρυθμισθούν με αποφάσεις της παραπάνω Διοικούσας Επιτροπής τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Με τιμή,
Το απερχόμενο ΔΣ