20 Δεκ 2008

Νίκη χωρίς αντίπαλο

Άνευ αγώνος και χωρίς να... ιδρώσει ο Παναιγειρατικός πήρε τους πολύτιμους δύο βαθμούς του αποψινού ματς κόντρα στον Πήγασο, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του προς την κορυφή. Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του κρίσιμου παιχνιδιού, οι διοργανωτές του πρωταθλήματος ενημέρωσαν τους ανθρώπους του ΑΟΠ ότι η αντίπαλη ομάδα δεν θα μετέβαινε στο Ρέντη και συνεπώς το ματς κατακυρωνόταν υπέρ των "μελανόλευκων" με σκορ 5-0 "στα χαρτιά".
Οι παίκτες του Παναιγειρατικού, οι οποίοι δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την πιο ξεκούραστη φετινή τους επικράτηση, είχαν την ευκαιρία στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν μία δυνατή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα. Η μεγάλη είδηση από το "οικογενειακό" δίτερμα του συλλόγου της Αιγείρας ήταν η επιστροφή του Πέτρου Παπανικολάου, ο οποίος φόρεσε ξανά τη μαύρη φανέλα ύστερα από απουσία δύο και πλέον μηνών. Την παράσταση στο ματς ανάμεσα στους "Βασικούς" και τους "Αναπληρωματικούς" (οι οποίοι ωστόσο είχαν την πολύτιμη συμπαράσταση των Διονύση Μάντζου και Παπανικολάου) "έκλεψε" ο επιθετικός της δεύτερης 8αδας του ΑΟΠ Μάριος Μάντζος. Ο μικρός "έβγαλε μάτια" πετυχαίνοντας και τα πέντε γκολ της ομάδας του, η οποία ωστόσο ηττήθηκε με σκορ 6-5. Οι παίκτες του Παναιγειρατικού είχαν την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" και να χαλαρώσουν από την πίεση του πρωταθλήματος. Χωρίς υπερβολή, το ευχάριστο αυτό διάλειμμα ήρθε ίσως την καλύτερη χρονική στιγμή για τον ΑΟΠ, ο οποίος προετοιμάζεται πλέον για το δεύτερο γύρο της φετινής περιόδου.
Με ολοκληρωμένες πλέον τις μισές αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον όμιλο όπου συμμετέχει ,ο Παναιγειρατικός μετρά 12 βαθμούς ύστερα από 9 ματς, έχοντας κερδίσει τα 5 από αυτά. Το μεγάλο στοίχημα πλέον για τον Παναιγειρατικό είναι να παραμείνει στην εξαιρετική κατάσταση του Δεκεμβρίου, να αποκτήσει μόνιμη σοβαρότητα και συνέπεια στο παιχνίδι του και να διαφυλάξει και να διευρύνει τα κεκτημένα του πρώτου γύρου, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά ομάδες που είχε ήδη μια πρώτη ευκαιρία να μελετήσει.